"HAMAS MI JE OTEO ŽENU I ĆERKE, VIDEO SAM KAKO IH POKRIVAJU!" Izraelski ministar za Kurir TV: NEMA POBEDE BEZ OSVETE
Foto: Kurir televizija

KURIR TV DIREKTNO IZ IZRAELA

"HAMAS MI JE OTEO ŽENU I ĆERKE, VIDEO SAM KAKO IH POKRIVAJU!" Izraelski ministar za Kurir TV: NEMA POBEDE BEZ OSVETE

Planeta -

Ekipa Kurir televizije zajedno sa reporterom Nikolom Vujovićem trenutno boravi u Tel Avivu odakle nam donose najsvežije informacije sa terena.

01:28

HAMAS MI JE OTEO ŽENU I ĆERKU, VIDEO SAM KAKO IH POKRIVAJU! Izraelski ministar za Kurira TV u besu: NEMA POBEDE BEZ OSVETE

Amiha Išikli, ministar za dijasporu Izraela, obratio se novinarima gde je otkrio da mu je porodica 7. oktobra oteta od strane Hamasa.

- Saznao sam 7. oktobra za otmicu svoje porodice preko snimaka koje je objavio Hamas na mrežama. Video sam kako Hamasovci pokrivaju moju ženu preko glave, odmah sam prepoznao i svoje ćerke. Nema pobede bez osvete - rekao je Išikli.

Amiha Išikli
foto: Kurir Televizija

Vujović je takođe razgovarao i sa majkom otetog mladića poreklom iz Srbije, koja sina nije videla skoro mesec dana.

Idit Ohel, majka otetog Alona Ohela, zahvalila se Vladi i predsedniku Srbije, međutim istakla je da joj je svaki dan sve teži.

- Prošlo je 27 dana od kidnapovanja mog sina. On je u Gazi. Svaki dan nam je težak. U stalnom smo kontaktu sa institucijama u Srbiji. Zahvaljujem se Vladi i predsedniku na podršci - rekla je.

Kurir Televizija
foto: Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:01

KORISTE SVOJ NAROD KAO ŽIVI ŠTIT Avram Izrael za Kurir izneo ZABRINJAVAJUĆE PODATKE: Otkud tu Rusija!? Vasiljević: Mosad je ZNAO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track