SKANDAL: Madona Obamu nazvala crnim muslimanom
Foto: AFP

Predizborni politički govor

SKANDAL: Madona Obamu nazvala crnim muslimanom

Planeta -
Ima da svi glasate za j.benog Obamu, OK? U dobru i zlu, u redu? Imamo crnog muslimana u Beloj kući. To je prilično fantastično sranje, bila je rečita kraljica popa

VAŠINGTON - Skandal!

Madona u sklopu svoje turneje MDNA nastupila je u Vašingtonu nije propustila priliku da održati predizborni politički govor.

"Ima da svi glasate za j.benog Obamu, OK? U dobru i zlu, u redu? Imamo crnog muslimana u Beloj kući. To je prilično fantastično sranje. To znači da postoji nada za ovu zemlju. Osim toga, Obama se bori i za prava homoseksualaca pa podržite čoveka, kvragu", poručila je pevačica okupljenim fanovima.

Kraljici popa nije zasmetala činjenica da je Obama deklarirani hršćanin, a posle govora našla se na udaru brojnih medija.

"Bila sam ironična. Da, znam da Obama nije musliman - iako znam i da mnogo puno ljudi u ovoj državi misli da jeste. I što bi bilo da je? Ono što sam htela da kažem jeste da je dobar čovek dobar čovek bez obzira na to kome se moli. Ne zanima me kojoj religiji pripada Obama, a to ne bi trebalo da zanima niti bilo koga drugoga u Americi", prenosi Reuters.

http://www.youtube.com/watch?v=90bAsaeKabU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track