MILIONER NESTAO NAKON POSLOVNOG SASTANKA! Supruzi poslao misterioznu poruku: Upao sam u zamku, Bože, molite se za mene (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

istraga

MILIONER NESTAO NAKON POSLOVNOG SASTANKA! Supruzi poslao misterioznu poruku: Upao sam u zamku, Bože, molite se za mene (FOTO)

Planeta -

Biznismen iz Brazila nestao je tokom poslovnog putovanja u Švajcarskoj nakon što je poslao svojoj ženi misterioznu poruku.

Marsio Rodrigez (44) doleteo je iz Sao Paola u Barselonu uveče 7. novembra nakon čega je trebalo da uhvati let za Cirih.

Rodrigez, koji se bavio prodajom terapeutskih proizvoda, kontaktirao je svoju suprugu Anu Seru 8. novembra u 5.45 sati po lokalnom vremenu u Brazilu i poslao joj više audio poruka i video snimak, navodi G1.

U jednoj od poruka je izrazio zabrinutost jer ne govori engleski. Rodrigez je prema rečima supruge nameravao da kontaktira osobu koja govori španski da mu asistira kao prevodilac u Švajcarskoj.

Par je ponovo ćaskao u 6.47 i ponovo u 8.11 kad joj je poslao fotografiju aviona u pozadini. Sera je u 8.32 ujutru primila još jednu poruku od Rodrigeza koji joj je rekao da se oseća izgubljeno zbog jezičke barijere i da još treba da locira broj vrteške kako bi pokupio svoja dva prtljaga - uključujući i kofer koji je sadržao terapeutske predmete.

Prošlo je skoro pet sati pre nego što je Sera dobila nekoliko audio poruka od Rodrigeza koji ju je obavestio da je proveo četiri sata na aerodromu i da mu je pasoš uzet nakon sastanka sa biznismenima.

Biznismen je zatim u poruci u 13.32 izrazio zabrinutost da je prevaren.

- Molite se za mene, mislim da sam upao u zamku, Bože, za pola sata ću znati šta će mi se dogoditi! Rekli su da će mi za 15 minuta doneti pasoš, ali čekam ovde skoro četiri sata. Sreo sam se sa njima, fotografisali su mi lice, doneli mašinu da mi uzmu otiske prstiju i uzeli pasoš - napisao je Rodrigez supruzi.

Rodrigez se prema navodima medija ukrcao u taksi do svog hotela u nadi da će povratiti pasoš i poslao još jedan audio zapis Seri u 13.34 sati. To je i poslednji put da se čula sa mužem.

Sera je rekla da je Rodrigez nakon putovanja u Cirih trebalo da se vrati u Španiju da predstavi terapeutske proizvode i grupi tamošnjih biznismena.

Policija Sao Palo je primila prijavu nestanka biznismena koja je prosleđena federalnoj službi i na kraju Interpolu.

Кantonalna policija Ciriha otvorila je istragu.

Milioner iz Rumunije, podsetimo, nedavno je nasmrt pretučen u svojoj vili kad su trojica muškaraca sa fantomkama upala dok je spavao.

(Kurir.rs/Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track