IZ GEPEKA JE ISPALO TELO, A ONDA JE OTKRIVEN HOROR Kada su ispitivali mladića, njegove reči su policajcima ULILE JEZU U KOSTI
Foto: Printscreen/MailOnline

IZ GEPEKA JE ISPALO TELO, A ONDA JE OTKRIVEN HOROR Kada su ispitivali mladića, njegove reči su policajcima ULILE JEZU U KOSTI

Planeta -

Ozloglašeni ruski kanibal Jegor Komarov (25) ubio je svog cimera iz ćelije nakon što je osuđen na 19 godina iza rešetaka, kada su policajci nakon saobraćajne nesreće pronašli telo bez glave u prtljažniku njegovog automobila.

Komarov je prerezao grkljan svom cimeru u ćeliji, saopštili su lokalni organi.

Kanibal je pronađen pored tela zatvorenika u istražnom zatvoru u Viborgu. Ubistvo je usledilo nakon što je Komarov osuđen na 19 godina zatvora jer je obezglavljeno telo jednog biznismena ispalo iz njegovog prtljažnika automobila kada je njime udario u bezbednosnu ogradu u Sortavali, na severu Rusije.

Tada je priznao: 'Generalno volim da ubijam ljude.' Priznao je da je ubio još jednog muškarca, starog 38 godina, jer je želeo da okusi ljudsko meso.

- Kada je umro, razbio sam mu vrat i okusio krv i meso. Ali meso je bilo teško seći, jer je nož bio tup, a meni se nije dopao ukus njegovih vena - rekao je.

Prošle godine se spekulisalo da je Komarov ljudožder za koga je prijavljeno da se pridružio Vagnerovoj privatnoj plaćeničkoj vojsci da bi se borio u ratu u Ukrajini.

Yegor Komarov
foto: Printscreen/MailOnline

Sada se pojavio snimak jezivog svedočenja maskiranog Komarova, u kojem je u početku negirao da je pojeo čoveka pre nego što je priznao da je to uradio - 'spontano' - i nije osećao kajanje.

Državni istražitelj ga je pitao: 'Da li si stvarno pojeo čoveka?'

On je odgovorio: 'Ne, nisam pojeo čoveka. Tako sam mršav, kako bih mogao pojesti muškarca?'

"Neki deo toga?" upitao je islednik.

Komarov je odgovorio: 'Pa da.'

'Da li ste spremni da ponovo pojedete čoveka?' upitan je.

Komarov je rekao: 'Imate li ga?'

Istražitelj je pitao: 'Zašto ste pojeli čoveka?'

Kanibal je odgovorio: 'Samo da pokušam. Nisam pojeo, samo jedan zalogaj.'

Istražitelj je upitao: 'Kako ste dobili poriv?'

"Spontano."

Kada je ubio i pojeo biznismena, rekao je: 'Mislim, žao mi je, ali ne kajem se.'

Pre nego što je odvezao svoju 38-godišnju žrtvu u park u Sankt Peterburgu, Komarov je ispričao kako je čoveku odsekao jezik, odneo ga kući i skuvao sa puterom.

- Pokušao sam, ali mi se nije dopao. Ali verovatno bih voleo drugi deo tela - rekao je.

Rođen je Sankt Peterburgu i živeo je sa roditeljima i bakom i dedom u zajedničkom stanu. Njegovo poslednje ubistvo dogodilo se kada je bio u istražnom zatvoru i žalio se na kaznu od 19 godina zatvora izrečenu krajem juna ove godine.

Izveštaji da se pridružio Vagneru stigli su u septembru 2022.

Kurir.rs/Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track