DECA GLEDALA KAKO SE GLUMICA BORI ZA DAH: Drama tokom podvodne predstave u tržnom centru KOSTIM SE ZAKAČIO ZA DNO BAZENA (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/WithAlvin

haos

DECA GLEDALA KAKO SE GLUMICA BORI ZA DAH: Drama tokom podvodne predstave u tržnom centru KOSTIM SE ZAKAČIO ZA DNO BAZENA (VIDEO)

Planeta -

Devojka koja je izvodila podvodnu predstavu za decu u tržnom centru zamalo se udavila kad joj se kostim zaglavio na dnu akvarijuma!

Posetioci su zabeležili šokantan trenutak kad je devojka u kostimu sirene počela da se bori za dah.

Gabrijela Grin-Tompson Кej izvodila je podvodnu rutinu za mališane kada je nastala drama. Mahala je deci i slala poljupce malo pre nego što je pokušala da izađe na površinu, međutim, kostim joj je odjednom zapeo, držeći je ispod vode dok je počela da se davi. Mlada žena uspela je u poslednjem momentu da otkači kostim i da očajnički zapliva ka površini.

Snimak drame zabeležen je 25. novembra u tržnom centru Randburg u Južnoj Africi.

- Rep mi se uhvatio i nisam mogla da se odvojim, ali sam znala šta da radim da bih ostala bezbedna. Ne zaboravite da ostanete bezbedni oko vode tokom praznične sezone. Želim vam mnogo ljubavi i mehurića - navela je Gabrijela na svom profilu na društvenim mrežama.

Korisnici na društvenim mrežama navode da su veći stres verovatno doživeli posmatrači nego Gabrijela.

- Kako neprofesionalno! Pomislite na uplašenu decu - napisao je jedan korisnik.

- Zamislite da dete koje je verovalo u sirene vidi kako skida rep - rekao je drugi.

(Kurir.rs/Z.Ko/Sun)

Bonus video:

06:25

NEOBIČNO! NOVA PREDSTAVA IGRAĆE SE U AVIONU: Mesta ima za samo 150 putnika, glumci služe šampanjac, a evo kako do karata

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track