DETALJI UŽASA U NJUJORKU: Monstrum kuhinjskim nožem ubio porodicu, među žrtvama i 2 deteta, policija zatekla JEZIVU SCENU (FOTO)
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

horor

DETALJI UŽASA U NJUJORKU: Monstrum kuhinjskim nožem ubio porodicu, među žrtvama i 2 deteta, policija zatekla JEZIVU SCENU (FOTO)

Planeta -

Dvoje dece i dvoje odraslih ubijeno je u jednoj kući u Kvinsu u nedelju ujutru, a za ubistvo se sumnjiči član porodice, koga je policija upucala.

Jezivi zločin dogodio se oko 5 sati ujutru, a policiju je pozvala mlađa ženska osoba koja je rekla da joj je rođak pobio celu porodicu.

Jedna patrola odmah je došla na mesto zločina i zatekla osumnjičenog Kortnija Gordona (39) kako pokušava da pobegne. Policajci su izašli iz vozila i krenuli ka osumnjičenom, koji je nosio torbu, a kada su mu se obratili, izvukao je nož i jednog policajca je ubo u vrat i grudi, a drugog u predelu glave. Tada je jedan od njih uspeo da izvuče pištolj i upuca Gordona koji je kasnije u bolnici podlegao povredama.

Kvins
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Policija je na mestu zločina zatekla stravičan prizor.

Devojčica (11) je pronađena u lokvi krvi ispred kuće, odmah je prebačena u bolnicu, ali je preminula od zadobijenih povreda. U kući su pronađena tela dečaka (12) i žene (44) i muškarca starog oko 30 godina.

Pronađena je i starija žena sa teškim telesnim povredama. Veruje se da joj je osumnjičeni naneo nekoliko uboda nožem. Takođe je prebačena u bolnicu i nalazi se u teškom stanju, javlja BBC.

Policija veruje da su sve žrtve ubijene istim kuhinjskim nožem koji je i pronađen na mestu zločina.

Prema navodima medija, Gordon je ranije hapšen zbog porodičnog nasilja, a sumnja se da je bio u poseti porodici koju je svirepo ubio.

Iz policije su naveli da je u toku saslušanje mlade osobe koja je pozvala policiju i prijavila ubistvo.

Motiv napada za sada nije poznat.

(Kurir.rs/Z.Ko/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track