DIGAO KUĆU U VAZDUH KAD MU JE ZAKUCALA POLICIJA: Zastrašujući snimak, došli da ga uhapse, a onda odjeknula EKSPLOZIJA (VIDEO)
Foto: Printscreen/X

haos

DIGAO KUĆU U VAZDUH KAD MU JE ZAKUCALA POLICIJA: Zastrašujući snimak, došli da ga uhapse, a onda odjeknula EKSPLOZIJA (VIDEO)

Planeta -

Kuća u američkom gradu Arlingtonu eksplodirala je nakon što je osumnjičeni otvorio vatru na policiju koja je došla sa nalogom za pretres.

Ogromna eksplozija, koja se dogodila u ponedeljak oko 20 sati, odjeknula je kilometrima daleko.

- J*bote! Kakvo sr*nje - čuje se glas nepoznate osobe na snimku dok istovremeno odjekuju alarmi automobila.

Policija okruga Arlington saopštila je da su policajci došli na adresu osumnjičenog sa nalogom za pretres nakon čega je on ispalio nekoliko metaka iz kuće.

Policajci su zadobili lakše povrede. Stanje osumnjičenog za sada poznato. Takođe se ne zna da li je još neko bio u kući.

Aleks Vilson, jedan od očevidaca, navodi za Fox 5 DC da je policija prišla kući sa specijalnim oklopnim vozilom kad je osumnjičeni odjednom počeo da puca na njih. Nedugo zatim odjeknula je i eksplozija.

- Policija je pokušala da se približi prozoru i tada je celo mesto eksplodiralo - rekao je Vilson.

Sukob policije i osumnjičenog navodno je trajao nekoliko sati.

Portparol policije okruga Arlington Ešli Sevidž rekla je da nije poznato da li je osumnjičeni pucao na policiju iz pištolja ili nekog drugog oružja.

Patrik Houp, koji živi nedaleko od osumnjičenog, napisao je na društvenim mrežama da mu se kuća potresla i da je mogao da vidi plamen iz svog dvorišta.

- Čula sam prvo nešto za šta sam pomislila da su petarde, a onda se odjednom začulo glasno "bum" i cela mi se kuća zatresla. Sva svetla su se odmah ugasila - rekla je komšinica En-Elis Кvin za NBC.

Istraga o eksploziji je u toku.

(Kurir.rs/Z.Ko/NY Post)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track