JOŠ NEKO KOPA! PREPISALI OD CRNOGORACA! Italijanski pljačkaši probili rupu u zidu, preko picerije ušli u banku i OTELI 160.000€!
Foto: Youtube printscreen/Carabinieri napoli

HOLIVUDSKA PLJAČKA U MILANU!

JOŠ NEKO KOPA! PREPISALI OD CRNOGORACA! Italijanski pljačkaši probili rupu u zidu, preko picerije ušli u banku i OTELI 160.000€!

Planeta -

U zidu picerije pored banke BPM u Milanu pljačkaši su probušili rupu, kroz koju su upali u banku. Zaposlene su vezali i držali kao taoce, dok nisu napunili džepove. Zatim su pobegli.

Filijala italijanske Banke BPM (Banca Popolare di Milano) u Milanu opljačkana je jutros, čim su zaposleni stigli na posao!

Prema njihovom svedočenju, četiri muškarca italijanske nacionalnosti, koji su govorili akcentom sa Sicilije i Kampanje, u banku su ušli preko picerije koja se nalazi pored.

Milano, banka
foto: Printscreen/Lapresse

Tamo su proveli noć, čekajući devet sati, da zaposleni dođu na posao. Tada su kroz rupu upali u banku, a zaposlenima vezali ruke i noge. Od sedmoro njih izdvojili su dvoje od kojih su, uz pretnju oružjem, tražili da im otvore sef.

Nakon što su uzeli 160.000 evra, pljačkaši su pobegli.

1 / 3 Foto: Printscreen/Lapresse

Zaposleni su odmah aktivirali alarm, ali policija još uvek nije pronašla počinioce.

Podsetimo, pre nekoliko meseci, pripadnici kavačkog klana prokopali su rupu dugačku 30 metara i ušli u zgradu Suda u Podgorici. Iz depoa su ukrali važan sudski materijali i dokaze, a šuškalo se i da je odneta velika količina kokaina.

Ali to nije sve. Pre dve nedelje, nepoznati pljačkaši su prokopali zid radnje Optike "Mirković" na Rimskom trgu u Podgorici, a potom ukrali veliki broj vrednih naočara svetski poznatih brendova. Optika navodi da im iz radnje u Podgorici ukradeno preko 250 komada sunčanih naočara…

Sudeći prema fotografijama, italijanski pljačkaši su dobili ideju od Crnogoraca. Što bi rekli u filmu "Maratonci trče počasni krug" - "još neko kopa".

(Kurir.rs / RTS)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track