VANVREMENSKA IZLOŽBA U KINI! Nećete verovati da ovo postoji, sve sjaji od zlata: U projekat uključena NARODNA BANKA KINE (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

posveta godini zmaja!

VANVREMENSKA IZLOŽBA U KINI! Nećete verovati da ovo postoji, sve sjaji od zlata: U projekat uključena NARODNA BANKA KINE (VIDEO)

Planeta -

Proizvode izgrađene od zlata, posvećeni Godini Zmaja, predstavili su proizvođači iz različitih delova Kine.

Narodna banka Kine predstavila je set komemorativnih kovanica sa dizajnom zmajeva, fokusirajući se na akcentovanje njegove svečanosti i veličanstvenosti. Takođe, prisutni su i inostrani predmeti na temu Godine Zmaja.

00:57

VANVREMENSKA IZLOŽBA U KINI! Nećete verovati da ovo postoji, sve sjaji od zlata: U projekat uključena NARODNA BANKA KINE

- Ovo je treća serija novčića na temu Godine Zmaja koju smo uradili, a tokom izložbe možete videti mnogobrojne prelepe novčiće, ali i dekorativnih proizvoda koji predstavljaju predstojeću godinu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs / L. Majer

Bonus video:

01:03

KINA POSTAJE SUBJKET PRED KOJIM JE VELIKA KRIZA Radenović: Zastrašujući koncept budućeg ratovanja, SUKOB PLANETARNIH RAZMERA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track