SVI SE PITAJU KO JE MUŠKARAC KOJI PRATI ERDOGANA! Muškarac visok dva metra nije skidao pogled sa turskog predsednika! (VIDEO)
Foto: Printscreen

ukrao šou

SVI SE PITAJU KO JE MUŠKARAC KOJI PRATI ERDOGANA! Muškarac visok dva metra nije skidao pogled sa turskog predsednika! (VIDEO)

Planeta -

Mere bezbednosti u Atini za vreme sedmočasovnog boravak turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana i turske delegacije bile su na visokom nivou. Policajci iz gotovo svih službi bili su angažovani kako bi sprečili eventualne nepredviđene događaje.

Ipak, pažnju je privukao visoki muškarac iz ličnog obezbeđenja predsednika Erdogana.

Kako prenose grčki mediji, tu je bio telohranitelj visok dva metra koji nije skidao pogled sa turskog predsednika od prvog trenutka kada se iskrcao na aerodorm "Elefterios Venizelos".

Prema informacijama, ELAS je za Erdoganovu posetu izdao 47 dozvola za oružje, od kojih se 16 odnosilo na bezbednost Redžepa Tajipa Erdogana.

Snajperisti su bili postavljeni na ključnim mestima u Predsedničkoj palati, a provere su vršili specijalno obučeni psi sve do neposredno pre Erdoganovog dolaska u Herodos Atiku na njegov sastanak sa Katerinom Sakelaropulu i Kirijakosom Micotakisom.

(Kurir.rs/Protothema)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track