MAFIJAŠ OBJAVIO FOTOGRAFIJU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA TOKOM BEKSTVA, POTOM GA UHAPSILI On ne žali zbog toga (FOTO)
Foto: Foto: Printscreen

ne žali

MAFIJAŠ OBJAVIO FOTOGRAFIJU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA TOKOM BEKSTVA, POTOM GA UHAPSILI On ne žali zbog toga (FOTO)

Planeta -

Njujorški mafijaš rekao je da nimalo ne žali što je pozirao bez majice za fotografiju koja ga je na kraju dovela do njegovog hapšenja. Ralf DiMateo (68), navodni savetnik mafijaške porodice Kolombo, ranije je ove godine priznao krivicu za reketarenje, iznudu i pranje novca. Ove nedelje ga je njujorški sud osudio na tri godine zatvora.

DiMatea su na sudu pitali o fotografiji koju je snimio njegov sin, na kojoj bez majice leži pored bazena na Floridi, s velikim zlatnim lancem oko vrata, dok je bio u begu.

DiMateov sin objavio je fotografiju na društvenim mrežama, otkrivajući pritom lokaciju mafijaša. Dan nakon objave, DiMateo se sam predao policiji. Upitan na sudu žali li zbog fotografije, rekao je ne. "To je sjajna fotografija", rekao je.

Ralf DiMateo
foto: Foto: Printscreen

DiMateov advokat Džerald MekMahon tražio je od sudije da bude blag prema njegovom klijentu zato što je DiMateo spreman da preuzme krivicu. "DiMateo je pogrešio", rekao je MekMahon. "Priznao je šta je učinio, odrađuje šta treba", dodao je advokat. DiMateo je bio jedan od 14 mafijaša optuženih za zločine koje su navodno počinili kao članovi porodice Kolombo.

“Nema sumnje da je kriminalna porodica Kolombo obezglavljena kao rezultat priznanja krivice njenog vodstva i drugih u organizaciji”, rekao je Breon Pis, američki državni branilac za istočni Njujork.

(Kurir.rs/Index/Preneo: A.N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track