OBJAVLJEN CEO SNIMAK, EVO ŠTA JE PRETHODILO POKAZIVANJU SREDNJEG PRSTA U PROGRAMU UŽIVO: Voditeljka Bi-Bi-Sija sve objasnila VIDEO
Foto: Printscreen/TikTok/dailymail

OBJAVLJEN CEO SNIMAK, EVO ŠTA JE PRETHODILO POKAZIVANJU SREDNJEG PRSTA U PROGRAMU UŽIVO: Voditeljka Bi-Bi-Sija sve objasnila VIDEO

Planeta -

Voditeljka Bi-Bi-Sija Marjam Moširi rekla je da je srećna što je objavljen ceo snimak njenog pokazivanja srednjeg prsta u programu, koji pokazuje da se šalila sa ekipom.

Desetine miliona ljudi videlo je kako voditeljka britanskog javnog servisa pokazuje srednji prst, ne znajući da je u programu uživo. Sada je objavljen pun snimak Marjam Moširi kako odbrojava sekunde sve do, sada već svetski poznatog, trenutke kada ostaje samo srednji prst.

Nakon što se njeno pokazivanje srednjeg prsta u programu proširilo internetom, Moširijeva se izvinila što je „nekoliko uvredila i uzrujala“.

"Nisam pokazivala srednji prst gledaocima ili bilo kome. Bila je to bezvezna šala namenjena malom broju mojih prijatelja", navela je voditeljka.

Pošto je ceo snimak objavljen, Moširijeva je na Iksu rekla da joj je drago što je objavljen.

"Bi-Bi-Si nije ovo objavio i sigurno nisam ja. Na neki način mi je i drago da, jer pokazuje da se radi o šali sa ekipom tokom odbrojavanja", napisala je voditeljka.

Kurir.rs/RTS

Preneo: R.J.

Bonus video:

01:25

MUŠKARCI MI SAVETOVALI, PA SAM ISKORISTILA TO ŠTO IMAM Milica Dabović bez ustručavanja: Taj sajt mi je drastično promenio život

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track