MAJKA ZATEKLA SINA DOK JE IMAO VRELU AKCIJU SA PROFESORKOM U AUTOMOBILU Pomogla joj je OVA aplikacija
Foto: Shutterstock

šok u americi

MAJKA ZATEKLA SINA DOK JE IMAO VRELU AKCIJU SA PROFESORKOM U AUTOMOBILU Pomogla joj je OVA aplikacija

Planeta -

Mama iz Severne Karoline koristila je popularnu, ali kontroverznu aplikaciju kako bi pratila sina. Odlučila se na takav potez nakon što je čula glasine da joj je sin u neprimerenoj vezi s 26-godišnjom profesorkom iz škole koju pohađa.

Glasine o neprimerenoj vezi učiteljice i učenika kružile su školom već mesecima pre incidenta tokom kojeg je majka zatekla sina s 26-godišnjom profesorkom tokom se*sa u automobilu. Majka ga je pratila putem aplikacije Life 360 koju je potajno instalirala na sinov mobilni, a sumnjičava je postala nakon što je izostajao sa treninga ragbija.

Telefon
foto: Shutterstock

Umesto da je bio na treningu aplikacija ga je locirala u obližnjem parku. Majka je sela u automobil i odvezla se do tog mesta na kojem je zatekla sina tokom odnosa sa srednjoškolskom profesorkom Gabrielom Neufeld. Nakon što je napravila nekoliko fotografija pozvala je policiju, a profesorkaje privedena.

Profesorka prirodnih nauka našla se s tinejdžerom u svom automobilu, a ranije su se već nalazili u njegovoj kući, pa u njenom stanu, rekli su tužioci. Glasine o neprikladnom odnosu kružile su mesecima, a profesorka je optužena za kazneno delo neprikladnog se*sualnog odnosa s učenikom. Krajem prošlog meseca odvedena je u zatvor okruga Meklenburg, ali je u međuvremenu puštena uz kauciju.

Aplikacija Life 360, postala je sve popularnija među roditeljima koji na taj način žele da nadziru svoju djecu. Ima oko 50 miliona aktivnih korisnika i očekivalo se da će zaraditi 300 miliona dolara ove godine. No kritičari su doveli u pitanje sveobuhvatnu i ponekad opresivnu prisutnost aplikacije i njenu praksu prikupljanja podataka.

(Kurir.rs/Večernji/Preneo: A.N.)

Bonus video:

01:19

ŽRTVA NIKAD NIJE KRIVA! Psihoterapeut Aleksandra Đurić o zlostavljenima: U patrijarhalnim sredinama žrve se omalovažavaju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track