DEVOJČICA (5) ZAGLAVILA PRSTIĆE U ODVOD U KADI: Intervenisali vatrogasaci i lekari, spasavanje trajalo 3 sata! Pogledajte (FOTO)
Foto: Shutterstock

visbaden

DEVOJČICA (5) ZAGLAVILA PRSTIĆE U ODVOD U KADI: Intervenisali vatrogasaci i lekari, spasavanje trajalo 3 sata! Pogledajte (FOTO)

Planeta -

Gde zapravo odlazi voda iz kade? U ponedeljak je petogodišnja djevojčica iz Visbadena pokušala da otkrije odgovor na ovo pitanje.

Uvukla je prstiće u odvod, a dva prsta zapela su joj u rupama. Majčini pokušaji da izbavi ćerku iz te nevolje nisu uspeli.

Majka je zvala hitnu pomoć koja je s vatrogasnom jedinicom otišla u stan, a akcija spasavanja se pokazala pravim izazovom.

Kako javlja vatrogasna jedinica Visbaden, da bi se devojčica oslobodila, poklopac na odvodnoj cevi iz kade je izvađen kroz mali otvor. Potom se oslobađanje devojčice nastavilo u dnevnom boravku.

Međutim, vatrogasci nisu uspeli da skinu poklopac s ruke devojčice. Rizik od povređivanja deteta postao je preveliki. Vozilo hitne pomoći devojčicu je u pratnji majke odvezlo u bolnicu gde su joj napokon uspeli osloboditi ruku.

Cela akcija spasavanja trajala je tri sata. Devojčica je dobro.

Kurir.rs/fenix-magazin

Preneo: R.J.

Bonus video:

01:54

45 GODINA OD OSNIVANJA SPECIJALNE ANTITERORISTIČKE JEDINICE MUP-A Životić: SAJ su nastale zbog akcija ustaške terorističke grupe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track