UŠETAO U BOLNICU, GOVORIO NEPOZNATIM JEZIKOM - ZBUNIO JE SVE: Rešena misterija pacijenta koji je "zapalio" mreže
Foto: St. Francis Medical Center

UŠETAO U BOLNICU, GOVORIO NEPOZNATIM JEZIKOM - ZBUNIO JE SVE: Rešena misterija pacijenta koji je "zapalio" mreže

Planeta -

Američka bolnica Medicinski centar Sv. Francis saopštila je da je pronađena porodica čoveka kog su nedavno primili, ali nisu mogli da ga identifikuju.

- Dobre vesti! Zahvaljujući svim ljubaznim naporima i deljenju objave, pronađena je porodica pacijenta. Drago nam je što smo našeg pacijenta ponovo spojili sa njegovom porodicom. Srećna im Nova godina - napisali su na svom Fejsbuk profilu ne objavljujući detalje o njegovom identitetu.

Podsetimo, bolnica Medicinski centar Sv. Francis zatražila je pomoć javnosti u identifikaciji pacijenta koji je bio hospitalizovan više od 10 dana i komunicirao je na nepoznatom jeziku.

Pacijent je primljen u bolnicu Sv. Fransisa u Linvudu nakon što je pronađen 17. decembra u Kudahiju.

Za njega se kaže da je Azijat u srednjim 50-im ili ranim 60-im, crne kose i sa tamno smeđim očima. Visok je 173 centimetra i težak oko 64 kilograma, javili su zvaničnici.

Čini se da ne govori engleski i njegov primarni jezik je "nerazumljiv". Takođe, pacijent ne može da daje podatke o svom imenu ili bilo koji drugi podatak koji bi olakšao identifikaciju, istakli su ranije bolnički radnici.

- Pozivaju se svi koji prepoznaju ovog čoveka da se jave u Medicinski centar Sv. Francis na 310-900-8630, koristeći referentni broj pacijenta "01". Pozivi van radnog vremena mogući su na telefon 310-900-4610 - saopštila je ranije bolnica.

(Kurir.rs/Večernji list/Preneo: Đ. M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track