OBJAVLJENO PREKO 600 STRANICA ISKAZA SA SUĐENJA EPSTAJNU! Žrtva: Imala sam s*ks sa još jednim princem, Klinton dva puta dolazio
Foto: Profimedia

OBJAVLJENO PREKO 600 STRANICA ISKAZA SA SUĐENJA EPSTAJNU! Žrtva: Imala sam s*ks sa još jednim princem, Klinton dva puta dolazio

Planeta -

Iskazi Džefrija Epstajna, Virdžinije Đufre, Gislen Maksvel i žrtve Sare Rensom objavljeni su danas u najnovijoj rundi otpečaćenih dosijea sa suda.

U iskazu koji je danas objavio sud, žena koja je optužila princa Endura, Virdžinija Đufre, tvrdi da je imala seks sa članom jedne druge kraljevske porodice na jugu Francuske kada je imala 17 godina, ali da nije znala njegovo ime.

Đufre je u svojim iskazima tvrdila i da je Bila Klintona videla dva puta na karipskom ostrvu Džefrija Epstajna. Ostali gosti na ostrvu bili su Al Gor i Hajdi Klum, navela je Đufre.

U svom iskazu iz 2016. godine Đufre, koja je izašla u javnost sa tvrdnjama protiv princa Endrua 2011. godine, kaže da on nije bio jedini kraljevski član kome je „podvođena“. Ona tvrdi da ju je Epstajn upoznao sa drugim princem otprilike iste 2001. godine, ali da nije znala njegovo ime.

Bil Klinton i Džefri Epstajn
Bil Klinton i Džefri Epstajnfoto: AP/Evan Agostini, AP

Takođe je tvrdila da je imala seks sa milijarderom Viktorija sikreta Lesom Veksnerom „više puta“ u Novom Meksiku i Njujorku. Veksner je bio Epstajnov bliski prijatelj i ulaz u njujorško društvo, dajući mu posao početkom 1990-ih i čak mu dajući ključeve njegove vile u Njujorku.

Danas je javno objavljeno sedam eksponata na preko 600 stanica, što je poslednji u nizu dosijea osuđenom pedofilu, koji su počeli da se objavljuju prošle nedelje.

U svom iskazu iz septembra 2016. godine Epstajn se u celosti pozivao na peti amandman, odbijajući da odgovara na bilo kakva pitanja iz straha da će sam sebe inkriminisati.

Samo iskaz Sare Rensom ima preko 400 stranica. Ona je ranije u mejlovima tvrdila da je njena prijateljica spavala sa Bilom Klintonom, Donaldom Trampom i Ričardom Brensonom i da je Epstajn snimao te susrete. Svi muškarci su negirali njene tvrdnje, koje je kasnije povukla iz straha za svoju bezbednost.

Kurir.rs/Nova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja