PUTNIK ISPAO IZ AVIONA KOJI SE SPREMAO DA POLETI: Neviđen incident na aerodromu u Torontu HITNO PREBAČEN U BOLNICU
Foto: Bayne Stanley / Zuma Press / Profimedia

šok

PUTNIK ISPAO IZ AVIONA KOJI SE SPREMAO DA POLETI: Neviđen incident na aerodromu u Torontu HITNO PREBAČEN U BOLNICU

Planeta -

Let Er Кanade iz Toronta za Dubai odložen je na skoro šest sati nakon što je putnik otvorio vrata kabine i pao na pistu dok je avion bio na kapiji.

Muškarac je zadobio lakše povrede od pada i prebačen u lokalnu bolnicu na lečenje. Uviđajem je utvrđeno da je muškarac bio u "stanju krize" kada se incident dogodio. Кasnije ga je uhapsila policija.

Portparol Međunarodnog aerodroma Toronto Pirson rekao je da su aerodromske vlasti u ponedeljak uveče upozorene na incident i da su blisko sarađivale sa avio-kompanijom i regionalnom policijom.

Lokalni mediji navode da se Boing 777 pripremao za poletanje na međunarodnom aerodromu u Torontu kad se incident dogodio.

Avio-kompanija je medijima rekla da se putnik "normalno" ukrcao na let AC056, međutim, umesto da ode na svoje sedište, zaputio se na suprotnu stranu aviona i otvorio vrata kabine.

Кao rezultat incidenta, let, koji je trebalo da preveze 319 putnika, odložen je i poleteo je skoro šest sati nakon početnog vremena poletanja, prema podacima za praćenje letova Er Кanade.

(Kurir.rs/US Today/Preneo Z.Ko/Foto:Ilustracija)

Bonus video:

00:26

Dete ispalo iz autobusa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track