ŠOK TOKOM OBRAĆANJA MAKRONA: Pripadnica vojske počela da gubi svest, zamalo da padne, francuski lider morao da REAGUJE (VIDEO)
Foto: X/BFMTV

neverica

ŠOK TOKOM OBRAĆANJA MAKRONA: Pripadnica vojske počela da gubi svest, zamalo da padne, francuski lider morao da REAGUJE (VIDEO)

Planeta -

Pripadnica francuske vojske koja je stajala iza francuskog predsednika Emanuela Makrona počela je da gubi svest tokom njegovog godišnjeg obraćanja oružanim snagama.

Incident se dogodio tokom tradicionalnog predsedničkog obraćanja vojsci koje je uživo prenošeno na zvaničnom nalogu Jelisejske palate na društvenoj mreži X.

Devojka se tokom govora iznenada zateturala i počela da pada.

- Mislim da joj je potrebna pomoć - rekao je Makron.

Pripadnica vojske je odvedena i posle nekoliko minuta mogao je da nastavi svoj govor.

- Uveravam vas da je posredi nesvestica. Ne bi trebalo da bude ništa ozbiljno. Govorio sam o značaju antiterorističke operacije Sentinela... Nadam se da nesvestica nije povezana sa tim - dodao je Makron.

Devojku na sceni zamenio je drugi vojnik.

Makron se tokom obraćanja dotakao glavnih bezbednosnih izazova u svetu, a to su prema njegovim rečima sukobi u Ukrajini i na Bliskom istoku.

Pripadnik elitne francuske vojne jedinice, podsetimo, takođe je nedavno pao u nesvest iza leđa predsednika Emanuela Makrona tokom zvanične ceremonije u Parizu. Makron je dočekao predsednika Madagaskara Andrija Radžoelina u Jelisejskoj palati, a jedan gardista koji je stajao iza njega iznenada je pao na zemlju i ostao bez svesti.

(Kurir.rs/RIA/Preneo Z.Ko)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track