STRAVIČAN ZLOČIN TRESE PENSILVANIJU Odsekao glavu ocu, sve snimio i okačio na YOUTUBE
Foto: Printscreen, Shutterstock

HOROR

STRAVIČAN ZLOČIN TRESE PENSILVANIJU Odsekao glavu ocu, sve snimio i okačio na YOUTUBE

Planeta -

Mladić iz Pensilvanije odsekao je glavu svom ocu (68) i sve prikazao na snimku na Youtube-u, pozivajući na ostavku američkog predsednika Džoa Bajdena.

Džastin Mon (32) je nakon brutalnog ubistva oca, njegovom krvavom glavom mahao na snimku na YouTube-u, napadajući administraciju predsednika Bajdena.

Mon je oca ubio u njihovom domu, a potom je snimio video u kojem je optužio federalnu vladu, u kojoj je njegov otac radio, da je "probudila rulju“ i migrante za koje tvrdi da uništavaju Sjedinjene Države.

U jezivom snimku, koji traje 14 minuta, i koji je bio na platformi YouTube šest sati vidi se kako Mon drži krvavu glavu svog oca koju je spakovao u plastičnu kesu.

"Ovo je glava Majka Mona, zaposlenog u federalnoj vladi više od 20 godina, mog oca, koji je sada večno u paklu jer je izdao svoju zemlju", čuje se kako Mon govori u uznemirujućem snimku.

Mon je u snimku rekao da nudi nagradu od milion dolara svakome ko može da ubije visoke zvaničnike, uključujući direktora FBI Kristofera Reja, glavnog tužioca Merika Garlanda i bivšeg državnog tužioca Bila Bara.

Policija je uspela da ga uhvati u utorak oko 21 sat, na lokaciji udaljenoj oko dva sata od njegovog doma.

Policija je u kuću porodice Mon upala oko 19 časova i obezglavljeno telo oca pronašla u kupatilu.

Navodno je Mon u kući živeo sa ocem, majkom Denis (63), bratom Zaharijem (35) i sestrom Stefani (38).

(Kurir.rs/ Telegraf.rs/ Preneo: T.A.)

Bonus video:

00:52

ZBOG PRELJUBE SKONČALA U PAUKOVOJ MREŽI! Horor priča iz Golubinaca: Prvo zatekao suprugu u zagrljaju sa slugom i ODMAH GA UBIO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track