GLUMICA ZA ODRASLE LIKVIDIRANA U SAČEKUŠI: Ubice na motoru OTVORILE VATRU na automobil! NASTRADALA ZBOG PRIJATELJA (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

užas

GLUMICA ZA ODRASLE LIKVIDIRANA U SAČEKUŠI: Ubice na motoru OTVORILE VATRU na automobil! NASTRADALA ZBOG PRIJATELJA (FOTO)

Planeta -

Glumica za odrasle i njen prijatelj ubijeni su u kolumbijskoj prstonici Bogoti!

Abigejl Gera (21) i Andres Prieto (31) likvidirani su u kolumbijskoj prestonici u utorak uveče kad su ubice na motoru otvorile vatru na njihov automobil.

Prieto je pre nekoliko dana izašao iz zatvora nakon što je odslužio petogodišnju kaznu zbog trgovine drogom i krađa. Gera je bila poznata kao istaknuti model i kreator sadržaja za odrasle.

Abigail Guerra, Abigejl Gera
foto: Printscreen/Facebook

Automobil su presrele dve osobe na motociklu koje su zapucale. Vozač je izgubio kontrolu i udario u taksi čiji je putnik pobegao nepovređen.

Lokalni čuvar je prisustvovao jezivom prizoru.

- Video sam automobil kako ubrzava i čoveka kako puca u vozilo tri puta. Auomobil je ubrzao i udario u taksi - navodi čuvar i dodaje da je iz automobila izvukao devojku i muškarca.

Za sada nije bilo hapšenja zbog likvidacije glumice za odrasle i njenog prijatelja.

Mediji spekulišu da je napad možda bio poravnanje računa vezanih za trgovinu drogom u Bogoti.

(Kurir.rs/Sun/Preneo Z.Ko)

Bonus video:

00:51

PEVAČICA ZA KOJOM SU SVI UZDISALI BRUTALNO UBIJENA NAKON SNIMANJA EMISIJE! Sanja Marinković o najneprijatnijem momentu u karijeri

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track