TRAGEDIJA ZAVILA GRAD U CRNO: Majka i dvoje dece poginuli kad je pokidana ŽICA DALEKOVODA pala u bazen! ĆERKA BILA TRUDNA (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/FalaBrasil

užas

TRAGEDIJA ZAVILA GRAD U CRNO: Majka i dvoje dece poginuli kad je pokidana ŽICA DALEKOVODA pala u bazen! ĆERKA BILA TRUDNA (VIDEO)

Planeta -

Majka i dvoje dece poginuli su nakon što je žica dalekovoda koju je pokidala odlomljena grana upala u bazen u kome su plivali.

Tragedija se dogodila na farmi za odmor u brazilskom gradu Rio Branko do Sulu u nedelju oko 14.30 sati.

Nastradali su Rozeli da Silva Santos (41) i njena trudna ćerka Emili Rajane de Lara (23) i sin Agner Kutinjo dos Santos (17). Spasilačka služba poslala je helikopter u pomoć, međutim, letelica nije mogla da priđe zbog loših vremenskih uslova.

Prisutni su žrtve odvezli u lokalnu hitnu pomoć nakon čega su prebačene u bolnicu Evangeliko u Кuritibi.

Lokalni mediji navode da je farmu za odmor iznajmila grupa od oko 40 ljudi i da u trenutku tragedije nije padala kiša, ali je duvao jak vetar koji je otkinuo granu bora koja je pala na električnu instalaciju.

Električna kompanija Kopel saopštila je da je pad žice posledica kiše sa vetrovima većim od 60 km/h i da je elektroenergetska mreža izgrađena osamdesetih godina prošlog veka.

Grad Rio Branco do Sul saopštio je da ispituje da li je farma imala dozvolu za rad.

Jedan mladić, podsetimo, preminuo je od srčanog udara na novogodišnjoj zabavi u Brazilu samo nekoliko trenutaka nakon što ga je udarila struja kad je uskočio u fontanu.

(Kurir.rs/G1/Preneo Z.Ko)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track