MUŠTERIJA ZABORAVILA URNU SA PEPELOM U BARU: Vlasnik van sebe, ne sme da je baci od straha, a niko 20 dana ne dolazi da je traži
Foto: Printscreen/Facebook

šok

MUŠTERIJA ZABORAVILA URNU SA PEPELOM U BARU: Vlasnik van sebe, ne sme da je baci od straha, a niko 20 dana ne dolazi da je traži

Planeta -

Vlasnika bara u Itapemi pronašao je pored šanka urnu sa pepelom koju je zaboravila jedna mušterija.

Torbu sa urbom navodno je zaboravila jedan mušterija koja je ušla da kupi vodu.

Vlasnik bara Adelmison Кvarezma kaže da urnu sa materijalom sličnom pepelu niko nije tražio više od 20 dana. Za to vreme, uplašen, prestao je da zatvara bar noću i drži sva svetla upaljena.

- Niko nije došao po pokojnika. Urna je još tu. Ne znam šta da radim. Veruje se da ne valja baciti pepeo. Malo sam uplašen - navodi vlasnik.

Dodaje da je na početku mislio da je predmet vaza sa cvećem jer nikada nije video pogrebnu urnu. Napomenuo je i da ga je mušterija čak pitala da li mu se sviđaju starinski predmeti dok je kupovala vodu i da je on odgovorio pozitivno.

- Nisam hteo ni da je otvorim, a kamoli da pogledam unutra. Otvorila je gospođa koja je bila za šankom i rekla da unutra ima ostataka pepela i papira. Bože moj na nebesima - komentariše vlasnik.

Torbu sa urnom primetio je tek na kraju dana kad je zatvarao lokal. Nalazila se pored šanka. Navodi da je čak zvao i policiju tražeći da odnesu urnu, međutim, patrola nije htela da dođe.

Urna se sada nalazi u sefu u lokalu i čeka da neko dođe po nju. Vlasnik navodi da je ne dira i da ne dozvoljava nikome da joj prilazi.

Nadzorne kamere inače nisu radile kad je urna ostavljena.

Vlasnik je međutim promenio rutinu. Uplašen, uzeo je dušek i počeo da spava u baru sa svim upaljenim svetlima i otvorenim vratima.

- Bože moj, to su posmrtni ostaci, zar ne? Pitam se zašto je završila u baru. Cela moja porodica se plaši. Ne zatvaram više ni lokal jer se brinem zbog toga - žali se Kvarezma.

Hotelijeri u Austriji, podsetimo, nisu mogli da veruju svojim očima šta su zatekli u sobi svojih odbeglih gostiju. Dok su skupljali stvari gostiju koji su boravili kod njih skoro pola godine naišli su dve urne sa posmrtnim ostacima.

(Kurir.rs/G1/Preneo Z.Ko)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track