GLUVU ŽENU IZBACUJU IZ STANA ZBOG PREGLASNOG VOĐENJA LJUBAVI: "Vodili smo evidenciju ko tamo dolazi, to je strašno!"
Foto: Shutterstock

GLUVU ŽENU IZBACUJU IZ STANA ZBOG PREGLASNOG VOĐENJA LJUBAVI: "Vodili smo evidenciju ko tamo dolazi, to je strašno!"

Planeta -

Slučaj Sindi K. (37) iz nemačkog grada Hale an der Sale ovih je dana izazvao pažnju javnosti jer je mladoj ženi otkazan ugovor o stanovanju nakon što su se komšije žalile zbog njenog „preglasnog vođenja ljubavi“.

Sindi K. tvrdi da je gluva od rođenja. Ali, susedi je, ipak, jako dobro čuju. To je postalo i sudsko pitanje zbog optužbi za „preglasno vođenje ljubavi“.

O tome piše i BILD čiji novinar je putem SMS-a "razgovarao“ sa Sindi koja je napisala kako su se dve komšinice iz zgrade u kojoj je stanovala žalile stanodavcu za narušavanje „reda i mira“ u kući.

Nakon žalbi, stanodavac "Halleschen Wohnungsgesellschaft (HWG)" je najpre Sindi poslao opomenu – a potom i "vanredni otkaz zbog trajnog narušavanja mira u kući”.

Slučaj je potom završio na sudu gde je u građanskom postupku Sindi izgubila parnicu od stanodavca HWG i mora da se iseli iz stana u kojem je stanovala. Odluka je nepravosnažna i mlada žena ima pravo na žalbu.

Komšije Sindi su na sudu pokazali „pedantnu evidenciju“ u kojoj su zapisivane i registarske oznake vozila posetilaca mlade žene. A oni su navodno dolazili iz raznih gradova u Nemačkoj.

Sudskom presudom je potvrđen raskid ugovora o stanovanju Sindi u dvosobnom stanu u prizemlju u kojem živi od 2015. godine.

predstavnik suda je potvrdio presudu i kazao kako je u toku „žalbeni rok od četiri nedelje” u kom Sindi ima pravo da se žali na odluku suda, prenosi Fenix-magazin.

Kurir.rs/Jutarnji

Bonus video:

01:16

DRAMA NA VRAČARU: Izbacili su je iz stana sa unučićima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track