ŽENA PREMINULA TOKOM EGZORCIZMA: Porodica je dovela na jezivi ritual na groblju, a sveštenici VEZALI ZA KRST i mučili do smrti
Foto: Youtube/recordtvrs, Facebook

užas

ŽENA PREMINULA TOKOM EGZORCIZMA: Porodica je dovela na jezivi ritual na groblju, a sveštenici VEZALI ZA KRST i mučili do smrti

Planeta -

Žena iz Brazila preminula je nakon što je tokom egzorcizma vezana za krst na groblju i mučena!

Zilda Кoreja Bitenkur (57) preminula je u ranim jutarnjim satima u subotu tokom jezivog rituala na groblju u Formigeriu u saveznoj državi Rio Grande do Sul na jugu Brazila. Tri muškarca i jedna žena su uhapšeni zbog mučenja koje je rezultovalo smrću.

Policija je saopštila da su nesrećnu ženu suprug i sin odveli na groblje na "ritual lečenja" pošto je više od 20 godina patila od dvostruke ličnosti. Ritual je izvodio par afričko-brazilskih sveštenika.

Bitenkur je međutim tokom rituala mučena. Svedoci su naveli da je udarana štapovima po različitim delovima tela, nekoliko puta je bačena na zemlju, a na kraju vezana za krst.

Sin žrtve je rekao policiji da im sveštenik rekao da će biti izlečena nakon što 20 minuta bude vezana za krst i da su Zildu zatekli mrtvu nakon što su se vratili na groblje.

Pozvana je policija koja je zatekla osumnjičene kako ženu bez znakova života voze u bolnicu.

Tela žrtava zloglasne sekte Novo božje svetlo pronađene su ranije u masovnoj grobnici u Panami. Žrtve su bile povezane sa sektom za koju se veruje da je bila opsednuta egzorcizmom.

(Kurir.rs/Dejli star/Preneo Z.Ko)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track