UBIO DVA POLICAJCA I BOLNIČARA KOJI IM JE POMAGAO Horor u Mineapolisu: Zatvorio se u kuću sa sedmoro dece, pa napravio pokolj
Foto: Printscreen/X

UBIO DVA POLICAJCA I BOLNIČARA KOJI IM JE POMAGAO Horor u Mineapolisu: Zatvorio se u kuću sa sedmoro dece, pa napravio pokolj

Planeta -

Dvojica policajaca i bolničar ubijeni su u nedelju ujutro, a čovek koji je pucao na njih je takođe mrtav.

Muškarac sa oružjem i velikom količinom municije pucao je u nedelju na policajce sa gornjeg i donjeg nivoa kuće u predgrađu Mineapolisa, ubivši dva policajca i vatrogasca, saopštile su vlasti.

Treći policajac je ranjen u pucnjavi, a načelnik Biroa za privođenje zločina u Minesoti Dru Evans rekao je da je došlo do razmene vatre, a vlasti i dalje spajaju detalje zločina.

Vatrogasac- bolničar koji je poginuo pružao je pomoć povređenom policajcu kada je upucan, saopštile su vlasti. Evans je na konferenciji za novinare rekao da je bolničar bio deo SVAT tima koji je bio pozvan zbog situacije u kući.

Do pucnjave je došlo nakon što su se policajci odazvali pozivu u kojem je učestvovao naoružani muškarac koji se zabarikadirao unutra sa porodicom, uključujući sedmoro dece. Zvaničnici su rekli da je porodica mogla bezbedno da napusti kuću.

Detalji o tome kako je osumnjičeni poginuo nisu odmah objavljeni.

- Danas su tri člana našeg tima podnela vrhunsku žrtvu za ovu zajednicu. Oni su heroji. Svaki dan se molimo da svi odu svojim porodicama. A danas se to ne dešava. Slomljeno nam je srce. Trebaće nam vremena da budemo zajedno. Našim porodicama treba vremena da tugujemo - rekli su nadležni.

Kurir.rs/CBS/ABC

Bonus video:

03:18

3 MRTVA, 5 RANJENIH: Horor u Mičigenu, masovna pucnjava na univerzitetu, napadač u crvenim patikama pucao sebi u glavu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track