OČAJNA MAJKA ALEKSEJA NAVALJNOG STOJI ISPRED ZATVORA GDE JOJ JE SIN UMRO: Javno se obratila Putinu i iznela POSEBAN ZAHTEV (VIDEO)
Foto: Foto: Printscreen

NEUTEŠNA

OČAJNA MAJKA ALEKSEJA NAVALJNOG STOJI ISPRED ZATVORA GDE JOJ JE SIN UMRO: Javno se obratila Putinu i iznela POSEBAN ZAHTEV (VIDEO)

Planeta -

Majka Alekseja Navaljnog obratila se Vladimiru Putinu apelom da odmah preda telo njenog sina Alekseja, nakon što su joj vlasti rekle da neće moći da ga vidi najmanje 14 dana.

Ljudmila, koja se bori da preuzme telo svog sina, obratila se video snimkom pet dana nakon smrti sina: "Apelujem na vas, Vladimire Putine, rešenje problema zavisi samo od vas. Pustite me da konačno vidim sina. Zahtevam da se Aleksejevo telo odmah oslobodi kako bih ga na ljudski način sahranila."

Navaljni (47) je pao u nesvest i iznenada preminuo u petak nakon šetnje u kaznenoj koloniji "Polarni vuk" iznad Arktičkog kruga gde je služio kaznu od tri decenije, saopštila je zatvorska služba.

Zapad i pristalice Navaljnog tvrde da je Putin odgovoran za smrt Navaljnog. Kremlj je negirao umešanost i rekao da su neprihvatljive tvrdnje Zapada da je Putin odgovoran.

Putin nije javno komentarisao smrt Navaljnog, ali je to dodatno produbilo raskol u odnosima između Moskve i Zapada izazvan skoro dvogodišnjim ratom u Ukrajini.

(Kurir.rs/Daily mail/Preneo: A.N.)

Bonus video:

06:30

NAVALJNI BIO NEBITAN POLITIČAR, OSVAJAO 2% NA IZBORIMA! Analitičar tvrdi: Zapad ga je NAMERNO NAPRAVIO VOĐOM OPOZICIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track