MUŠKARAC JURIO ŽENU PO SNEGU, A POTOM SU OBOJE NESTALI: Policija sumnja samo na JEDNO, a NIJE otmica (VIDEO)
Foto: Foto: Prinstcreen

jeziv snimak

MUŠKARAC JURIO ŽENU PO SNEGU, A POTOM SU OBOJE NESTALI: Policija sumnja samo na JEDNO, a NIJE otmica (VIDEO)

Planeta -

Strani mediji objavili su zastrašujući snimak koji prikazuje trenutak kada je ženu jurio kamionet niz mračnu ulicu u Denveru.

Snimak, koji se sada koristi kao materijal za policijsku istragu, prikazuje ženu kako beži trčeći dok je juri muškarac u kamionetu na južnoj strani grada.

Potera se dogodila ispred nekoliko kuća u komšiluku pored puta, saopštili su policajci. To se dogodilo prošlog petka, a bezbednosna kamera sa jedne kuće zabeležila je momenat kako neimenovana ženu trči kroz sneg dok je automobil prati izbliza. Kada je sustigao, ona je promenila pravac, i oboje nestaju u noći.

Policijska uprava Denvera je tada identifikovala situaciju kao slučaj nasilja u porodici, za koju su rekli da je još proveravaju jer i žena i njen partner ostaju neimenovani.

Kasnije tokom dana, stručnjak za nasilje u porodici ponudio je svoje mišljenje o onome za šta je verovao da se dešavalo.

"Zdravi odnosi ne eskaliraju do pokušaja da pokosite svog partnera automobilom", rekao je Frenklin Erikson iz grupe za podršku žrtvama nasilja u porodici.

"Vrlo je jasno da je ženi sa snimka neophodna pomoć", nastavio je on, i dodao: "Vrlo je jasno da je ovo situacija u kojoj je njena bezbednost ugrožena."

Policija je nastavila da nudi sopstveno objašnjenje o problemima žene, otkrivajući u petak da je ženu nevidljivi vozač naterao da uđe u kamion, ali je uspela da pobegne.

Policajci su rekli da ju je jurio čovek koji je vozio kamionet, ali je na kraju pobegla.

Čovek je u međuvremenu uhapšen sledećeg dana, potvrdili su policajci, ali bez podizanja optužnice.

Njegov identitet, kao i identitet navodne žrtve, ostaje nepoznat.

(Kurir.rs/Daily mail/Preneo: A.N.)

Bonus video:

01:54

OGUGLALI SMO NA PORODIČNO I VRŠNJAČKO NASILJE! Milan Ćulibrk: Na društvenim mrežama nasilnici su najveći frajeri

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track