ZVER "UKRALA" TELEFON I SNIMILA SEBE KAKO BEŽI: Hit snimak kruži internetom, KAMERA ZABELEŽILA NEVEROVATNE DETALJE (VIDEO)
Foto: Foto: Printscreen Youtube

Šou

ZVER "UKRALA" TELEFON I SNIMILA SEBE KAKO BEŽI: Hit snimak kruži internetom, KAMERA ZABELEŽILA NEVEROVATNE DETALJE (VIDEO)

Planeta -

Radnik Kraljevskog društva za zaštitu životinja iz Velike Britanije namestio je svoj telefon kako bi snimio spasavanje životinje, ali znatiželjna lisica ukrala mu je uređaj i pobegla sa njim.

Radnik je stigao u šumu u blizini engleskog sela Bagšot zbog dojave da se tamo nalazi lisica sa povređenom šapom. Uočio je lisicu i namestio svoj telefon kako bi zabeležio trenutak.

"Zapravo, u šumi su dve lisice. Neko nas je nazvao u udruženju i javio da je jedna od njih dve povređena. Spustio sam telefon, ali dok sam se spremao da je uhvatim, ona je dotrčala, onjušila telefon i pobegla sa njim", rekao je on.

Na videu se vidi kako lisica ispušta telefon ispod obližnjeg grma i njuši ga, a pritom pravi selfi. Radnik je uhvatio životinju i uspeo da vrati svoj telefon.

Potom je uspeo da locira drugu lisicu.

"Pronašao sam povređenju lisicu i uspeo sam da je spasem. Sada se leči jer ima upalu noge od stare povrede. Nadam se da će se potpuno oporaviti", zaključio je.

(Kurir.rs/Daily mail/Preneo: A.N.)

Bonus video:

00:13

LISICA KRENULA U ŠOPING: Zverka snimljena kod super marketa na Voždovcu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track