UDARAO JE PEGLOM, POKUŠAO DA JOJ SLOMI VRAT: Nasilnik optužen za ubistvo prostituke, a njegove reči su ŠOKIRALE SVE
Foto: Printscreen/Youtube

UŽAS

UDARAO JE PEGLOM, POKUŠAO DA JOJ SLOMI VRAT: Nasilnik optužen za ubistvo prostituke, a njegove reči su ŠOKIRALE SVE

Planeta -

Navodni seksualni ubica Rad Amansuri pohvalio se policiji za "veliki trud" koji je uložio u ubistvu njujorške prostitutke koja 'nije htela da umre', saopštio je danas sud.

Ovaj 26-godišnjak pojavio se na saslušanju za pritvor u Arizoni prvi put otkako je izvučen iz ukradenog vozila i uhapšen pod pretnjom pištolja u garaži automobila u Feniksu 18. februara.

Pojavili su se detalji o još tri seksualna napada otkako je majka dvoje dece Denis Oleas-Aransibija pronađena pretučena na smrt u njujorškom hotelu SoHo 54, 8. februara.

Policijski detektiv u Arizoni, Džeremi Gebel rekao je da je Amansuri ušao u „grafičke detalje“ o tome kako je počeo da je davi nakon što je izbila svađa oko toga koliko dugo može da ostane.

Po njegovim rečima, 'nije htela da umre'.

Kada davljenje nije uspelo, Amansuri je okretao njenu glavu sa strane na stranu u pokušaju da joj polomi vrat, pre nego što ju je izudarao peglom.

Prema Gebelu, već je umirala od zadobijenih povreda kada je on pokušao da je uguši čarapom i ćebetom.

"Bio sam veoma uznemiren"

Sudbina Amansurija postala je dospela je u ruke tužioca okruga Marikopa Rejčel Mičel koja je rekla da ga neće vratiti u Njujork na suđenje.

Nijedna žena na ovoj planeti me ne voli, tako da sam bio veoma uznemiren“, rekao je ubica policajcu.

„Pošto sam posmatrala tretman nasilnih kriminalaca u oblasti Njujorka od strane tamošnjeg tužioca Menhetna, Alvina Brega, mislim da je sigurnije držati ga ovde i držati u pritvoru kako ne bi mogao da radi ovo pojedincima ni u našoj državi, okrugu ili bilo gde u Sjedinjenim Državama", rekla je ona.

Bragova portparolka je rekla da je "duboko uznemirujuće" što Mičel "igra političke igre u istrazi ubistva".

„Stopa ubistava u Njujorku je manja od polovine u Finiksu, u Arizoni, zbog napornog rada njujorške policije i svih naših partnera za sprovođenje zakona.

„To je šamar i njima i žrtvi u našem slučaju što su odbili da nam dozvole da tražimo pravdu i potpunu odgovornost za smrt Njujorčana.“

(Kurir.rs/ Daily Mail/ Preneo: T.A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja