MOĆNI ADVOKAT LIKVIDIRAN SA 11 HITACA: Kamera zabeležila JEZIVU SCENU u centru grada! VODIO SPOR PROTIV ČUVENOG FUDBALERA (VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook, Printscreen

užas

MOĆNI ADVOKAT LIKVIDIRAN SA 11 HITACA: Kamera zabeležila JEZIVU SCENU u centru grada! VODIO SPOR PROTIV ČUVENOG FUDBALERA (VIDEO)

Planeta -

Poznati advokat brutalno je likvidiran ispred svoje kancelarije u poslovnom centru Rio de Žaneira!

Na jezivom snimku vidi se kako Rodrigo Marinjo Кrespo (42) izlazi iz poslovne zgrade da ruča sa svojim nećakom kad ga je napadač, koji je nosio duks sa kapuljačom i masku, upucao. Ubica je prethodno izašao iz belog automobila i ispalio više hitaca u advokata sa leđa nakon čega se nagnuo preko Krespa i pucao još nekoliko puta.

Svedoci navode da je jedan od osumnjičenih pozvao Кrespa po imenu pre nego što je otvorio vatru. Vlasti su pregledale mesto zločina i pronašle 11 čaura ispaljenih iz pištolja kalibra 9 mm. Istražitelji proveravaju da li su osumnjičeni prethodno pratili Кrespa.

Na drugim snimcima vide se bolničari koji pokušavaju da ožive Krespa pre nego što je proglašen mrtvim.

Advokat, Ubistvo
foto: Facebook

Za sada nije bilo hapšenja.

Krespo se inače bavio građanskim poslovnim pravom i zastupao je klijente koji su bili žrtve šema kriptovaluta.

Lokalni list Metropoles objavio je da je Кrespo 2022. godine preuzeo odbranu kolege advokata Vilera Tomaza u sporu oko vlasništva nad vilom vrednom dva miliona dolara koju je kupio brazilska fudbalska zvezda i napadač Totenhem Hotspura Rišarlison.

(Kurir.rs/Dejli mejl/Preneo Z.Ko)

Bonus video:

02:24

ONI SU NEMILOSRDNI, NEMA OPRAŠTAM TI, BRATE KAO KOD NAS Marković: Naš čovek je likvidiran od strane najsurovijih NARKO ŠEFOVA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track