GLUMICA ZA ODRASLE PRUŽA POMOĆ RANJENIM VOJNICIMA: Julija koristi svoju popularnost da skrene pažnju na VAŽAN CILJ (VIDEO)
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia, Printskrin/Instagram

rehabilitacija

GLUMICA ZA ODRASLE PRUŽA POMOĆ RANJENIM VOJNICIMA: Julija koristi svoju popularnost da skrene pažnju na VAŽAN CILJ (VIDEO)

Planeta -

Ukrajinska porno glumica Julija Senjuk (29) angažovana je na rehabilitaciji ranjenih pripadnika Oružanih snaga Ukrajine.

Glumica za odrasle, poznata po umetničkom imenu Džozefin Džekson, rodom je iz Zoločeva u Harkovskoj oblasti. Živi u Lavovu i već pet godina radi u industriji za odrasle i to uglavnom u Mađarskoj i Češkoj. Julijini video snimci imaju oko 200 miliona pregleda.

Volonteri su joj predložili da iskoristi svoju popularnost da pomogne ranjenim ukrajinskim vojnicima. Julija je u početku sumnjala da će to moći, međutim, shvatila je da će tako skrenuti pažnju na važan cilj. Na kraju se pridružila treninzima sa ranjenicima u bazenu.

Treneri u rehabilitacionom centru kažu da Julijino prisustvo motiviše ranjenike.

Julija pomaže borcima sa velikom amputacijom koji ne mogu da koriste standardne proteze da se oporave. Nada se da će prikupiti novac za njihovu protetiku zahvaljujući svojoj popularnosti.

Julijin posao je da im podigne raspoloženje, međutim, takođe vežba govorni engleski sa ranjenicima.

- Kad su rekli da će doći, niko nije verovao, ja sam se čak i obrijao - rekao je veteran Aleksandar.

Glumica za odrasle Darija Ostapenko (36), podsetimo, uhapšena je nedavno u Poljskoj pod optužbom da je špijunirala za tajnu službu Belorusije!

(Kurir.rs/Strana/Preneo Z.Ko)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track