"PUCAJ ILI ĆU DA JE UBIJEM" Policija ispalila HITAC U GLAVU pomahnitalog mladića koji je golim rukama davio majku (UZNEMIRUJUĆE)
Foto: Printscreen/Youtube/PoliceActivity

užas

"PUCAJ ILI ĆU DA JE UBIJEM" Policija ispalila HITAC U GLAVU pomahnitalog mladića koji je golim rukama davio majku (UZNEMIRUJUĆE)

Planeta -

Policija je ubila pomahnitalog muškarca koji je napao majku u stanu u Bronksu!

Video snimak koji je objavila njujorška policija prikazuje trenutak kad policajac puca u muškarca koji rukama davi rođenu majku i viče da ima nož. Policajac Aleks Morges pogodio je osumnjičenog Majkla Dotela (30) u glavu tokom napetog sukoba 23. decembra 2023. godine.

Dotel je pao na pod i kasnije je proglašen mrtvim u bolnici.

Policija je prethodno pozvana u stan u naselju Bedford nakon poziva da se muškarac naoružan nožem nasilno ponaša. Dotel je prema navodima iz policije desnom rukom stezao vrat žrtve dok je levom rukom pravio veći pritisak na desnu ruku.

Кako je žrtva gubila svest, policija je otvorila vatru, saopštile su vlasti.

- Uradi to! Uradi! Upucaj me - vrišti Doten na policajce.

Policija je u decembru saopštila da su dve osobe povređene tokom nasilnog incidenta. Prvobitno je saopšteno da je Dotel držao nož majci ispod grla, međutim, policija je kasnije izdala novo saopštenje u kome je navela da je pomahnitali mladić tvrdio da ima nož. Vlasti su tada objavile i fotografiju velikog noža za rezbarenje pronađenog u stanu.

Šef patrole NIPD Džon Čel je na konferenciji za novinare pohvalio dvojicu policajaca za prisebnost i dodao da su svojim postupcima spasili živote članova porodice.

- Stajao sam pored oficira. Policajac mu je tri puta rekao da spusti nož dok mu je Majkl odgovorio da ga ubije ili će on ubiti majku - rekao je muž žrtve.

Dotel je imao istoriju mentalne bolesti i tri otvorena krivična postupka protiv njega u vreme pucnjave.

Trojica policajaca iz Кonektikata, podsetimo, upucala su nedavno naoružanog muškarca u hotelskoj sobi pred decom koja su vrištala. Užasavajući momenat zabeležile su kamere na telu policajaca.

(Kurir.rs/NY Post/Preneo Z.Ko)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track