SVI SE PITAJU ŠTA JE UNUTRA! Misteriozna kutija uzburkala internet, dok jedni misle da je u njoj blago, drugi sumnjaju na NAJGORE
Foto: Printscreen/Reddit

zaključana i prikovana za drvo

SVI SE PITAJU ŠTA JE UNUTRA! Misteriozna kutija uzburkala internet, dok jedni misle da je u njoj blago, drugi sumnjaju na NAJGORE

Planeta -

Tajanstvena zaključana zelena kutija pronađena je u Plavim planinama, a mnogi Australci nagađaju šta bi moglo biti unutra.

Fotografija kutije objavljena je na Redditu u ponedeljak, a pronašao ju je radoznali Australijanci na dnu pešačke staze u Katumbi, na zapadu Sidneja .

Kutija je skrivena u šumsko zelenoj kamuflaži, savršeno se stapa sa drvećem i okolnim grmljem, smeštenim duboko u dolini Džejmison.

"Šta je u kutiji?" potpisali su fotografiju.

„Zaključano je i prikovano za drvo u prolazu Dardaneli na dnu Džinovskog stepeništa.“

Sve je zanimalo šta bi moglo biti unutra

Korisnici Reddita spekulisali su o tome šta bi moglo biti unutra.

'Pun je alata za obavljanje radova na šinama, samo bi se kreteni petljali s tim jer će radnici morati da ih unose i iznose svaki dan.'

U međuvremenu, drugi su dali vrlo kreativna nagađanja o tome šta bi predmet mogao da sadrži.

Neki su se šalili da može da sadrži „delove tela“, „municiju“ ili „odbrambeni sistem“.

Drugi su sugerisali da bi to mogao biti geokeš. Geokeš je poput skrivene kutije sa blagom, obično sadrži dnevnik, a ponekad i male predmete za trgovanje.

Ljudi širom sveta skrivaju ove kutije na otvorenom, a drugi koriste GPS uređaje da ih love kao deo avanturističke igre u stvarnom životu.

(Kurir.rs/ Daily Mail/ Preneo: T.A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track