UŽAS U BEČU: Devojčica (14) nađena mrtva u stanu Avganistanca! Drogirana je i zlostavljana!
Foto: Shutterstock

UŽAS U BEČU: Devojčica (14) nađena mrtva u stanu Avganistanca! Drogirana je i zlostavljana!

Planeta -

Devojčica (14) pronađena je mrtva u stanu u Beču u utorak ujutru, a austrijski mediji pišu da je drogirana i zlostavljana.

Devojčica iz Donje Austrije pronađena je mrtva u stanu jednog Avganistanca, prenosi Kronen.

Prema trenutnim nalazima, 26-godišnji osumnjičeni je možda namamio devojku u zgradu drogom. Dok je devojčica na kraju navodno umrla od predoziranja, mladić koji je došao sa talasom izbeglica 2015. tvrdi da je imao "konsenzualni seks" sa njom.

Istragu zabrinjavajuće smrti sada je preuzela Državna kriminalistička policija.

Do ovog šokatnog otkrića došlo je nakon grupnog silovanja devojčice (12) pre nekoliko dana.

Naime, grupa od 17 članova bande različite nacionalnosti osumnjičena je da je silovala devojčicu, a među njima ima i srpskih državljana.

Osumnjičeni za polno zlostavljanje maloletnice (12) u Austriji tokom nekoliko meseci, oslobođeni su i trenutno se nalaze na slobodi, sem jednom momka koji je još uvek u pritvoru.

Porodica žrtve je u velikom strahu da bi napasnici mogli da se osvete njihovoj devojčici.

Mesta zločina bili su parkovi, stepenište, toaleti i garaže, a navodno je iznajmljena i hotelska soba za potrebe silovanja. Kako prenose mediji, muškarci su devojčicu ucenjivali video-snimcima i fotografijama kako ne bi nikome rekla o paklu koji proživljava.

Podsetimo, austrijska policija je u petak saopštila da je pokrenula istragu protiv 17 ljudi, mahom maloletnika. U pitanju su osobe različitih nacionalnosti među kojima su Austrijanci, Turci, Makedonci i Bugari, ali i mladi Italijan i mladi Srbin.

Takođe, sličaj slučaj dogodio 2021. godine kada je migrant iz Avganistana, optužen za grupno silovanje i ubistvo 13-godišnje devojčice u Beču. Podsetimo, devojka je bila drogirana, silovana, a kasnije je zadavljena.

Kurir.rs/Telegraf/Preneo: P. P.

Bonus video:

02:04

STRAVA I UŽAS U ZMAJEVU KOD VRBASA: Tela brata i sestre nađena u kući, u lokvi krvi, sumnja se na dvostruko ubistvo sekirom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track