TEO DOBIO DŽEKPOT OD 1,7 MILIJARDI DOLARA: Sreća ga pogledala na lokalnoj pijaci, a od tada mu na kući stoji JASNA PORUKA (VIDEO)
Foto: Facebook, Printscreen/Youtube

hit

TEO DOBIO DŽEKPOT OD 1,7 MILIJARDI DOLARA: Sreća ga pogledala na lokalnoj pijaci, a od tada mu na kući stoji JASNA PORUKA (VIDEO)

Planeta -

Teodoros Struk (65) iz Kalifornije osvojio je džekpot na Poverbolu vredan 1,765 milijardi dolara!

Struk, koji je rodom sa Havaja, identifikovan je nedavno kao predstavnik grupe koja je kupila pobednički listić za Poverbol za izvlačenje 11. oktobra.

Novi multimilioner godinama živi u jednospratnoj kući u Frejžeru, koju je kupio 2010. godine, nakon što je uzeo hipoteku od 86.753 dolara, navode američki mediji, pozivajući se na dokumente o vlasništvu.

Teodor Struk, lutrija
foto: Facebook

Struk je već 2015. uzeo drugu hipoteku od 93.200 dolara koju je morao u potpunosti da otplati do 2035. godine.

Srećni dobitnik ima sina u američkim marincima stacioniranim u San Dijegu gde je inače džekpot unovčen. Ima i i nekoliko unučadi.

- Obožava svoje unuke. Teo je zaista prijatna osoba - rekla je komšinica Meri Drajer za КGET.

Struk je kupio pobednički tiket na pijaci Midvej koja se nalazi samo 500 metara od njegove kuće u planinskoj zajednici Frejžer.

- Ulaz zabranjen - stoji na njegovom imanju od prošle nedelje.

Džekpot koji je osvojio Struk manji je za 28 miliona dolara od istorijskog dobitka Edvina Кastra koji je novembra 2022. godine na lutriji osvojio 2,04 milijarde.

(Kurir.rs/NY Post/Preneo Z.Ko)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track