"OČAJNI SMO, SRCE NAM JE SLOMLJENO": Poznat identitet jednog od šestoro nestalih nakon užasne NESREĆE U BALTIMORU (FOTO)
Foto: Printscreen/WJLA VIA AP, Printscreen/Društvene mreže

PORODICA ČEKA VESTI

"OČAJNI SMO, SRCE NAM JE SLOMLJENO": Poznat identitet jednog od šestoro nestalih nakon užasne NESREĆE U BALTIMORU (FOTO)

Planeta -

Imenovan je jedan od šest članova građevinske ekipe, koji su upali u hladne vode reke Patapsko kada se kontejnerski brod sudario sa mostom na kojem su radili.

Migel Luna (49) je radio na smeni na mostu kada je Dalijev brod izgubio pogon i izazvao urušavanje kultnog mosta Fransisa Skota Kija. Luna, otac šestoro dece, sada se smatra mrtvim.

„Govore nam samo da moramo da čekamo, da za sada ne mogu da nam daju informacije. Osećamo se očajno, očajno jer nam je srce slomljeno, jer ne znamo da li ima još spašenih. Samo čekamo da čujemo bilo kakve vesti", rekla je njegova supruga Marija del Karmen Kastelon za Telemundo 44.

Konzulat Gvatemale u Merilendu saopštio je da su dvojica nestalih državljani Centralne Amerike. Nije navela njihova imena, ali je rečeno da su konzularni zvaničnici u kontaktu sa vlastima i pomažu porodicama.

Zvaničnici Hondurasa su takođe imenovali državljanina centralne Amerike kao jednog od nestalih radnika. Meksički zvaničnici rekli su da su neki njihovi građani nestali, ali nisu rekli koliko ih je.

Podsetimo se, deo mosta Frensis Skot Ki u Baltimoru u Merilendu srušio se nakon što je veliki brod udario u njega u utorak rano ujutro.Brod se zapalio pre potonuća. Prilikom udara više vozila i ljudi je palo u reku.

(Kurir.rs/ DailyMail/ Preneo: T.A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track