NESVAKIDAŠNJA SCENA: Noj pobegao iz zoo vrta, sat vremena trčao između vozila, a razlog njegovog bega TERA SUZE NA OČI (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

TUŽNO

NESVAKIDAŠNJA SCENA: Noj pobegao iz zoo vrta, sat vremena trčao između vozila, a razlog njegovog bega TERA SUZE NA OČI (VIDEO)

Planeta -

Noj koji je pobegao iz zoološkog vrta u južnokorejskom gradu Seongnam je uhvaćen, saopštile su u utorak lokalne vlasti, nakon što je proveo sat vremena izbegavajući vozila u gustom saobraćaju, iznenadivši mnoge vozače.

Svedoci su na društvenim mrežama objavili slike i video-snimak mužjaka noja po imenu Tadori, nakon što je izašao iz zoološkog vrta po imenu Bug Citi i zatekao se kako brzo prolazi između automobila u saobraćaju, rekao je lokalni policajac.

Policija i lokalna vatrogasna služba uhvatili su pticu koristeći mrežu na parkingu oko 4 kilometara od zoološkog vrta, koji se nalazi oko pola sata južno od Seula.

Četvorogodišnji noj je bio bezbedan i vraćen je u zoološki vrt u stabilnom stanju, rekao je Rojtersu vlasnik zoološkog vrta Čoi Jun-džu.

„Njegov jedini prijatelj, ženka noja Tasooni, preminula je pre oko mesec dana. Pretpostavljam da je to bilo teško za Tadorija“, rekao je Čoi.

(Kurir.rs/ The NewYork post/ Preneo: T.A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track