OSUMNJIČENI ZA MASAKR U MOSKVI TVRDI DA NIJE ZNAO ZA PRIPREMU NAPADA: Ne priznaje krivicu, a EVO KAKO SE PONAŠA u zatvoru (VIDEO)
Foto: Printscreen

šokantan snimak

OSUMNJIČENI ZA MASAKR U MOSKVI TVRDI DA NIJE ZNAO ZA PRIPREMU NAPADA: Ne priznaje krivicu, a EVO KAKO SE PONAŠA u zatvoru (VIDEO)

Planeta -

Isroil Islomov, optužen za saučesništvo u napadu na koncertnu dvoranu Krokus siti hol, tvrdi da nije znao za predstojeći teroristički napad.

To je za TASS potvrdila njegova pravnica Zalina Jesenova.

"Stav Islomova je sledeći: on ne priznaje krivicu i tvrdi da nije znao da su četvorica izvršilaca terorističkog napada pripremala ovu akciju", rekla je ona, odbijajući da daje druge komentare.

Isroil Islomov i dalje je pritvoren u istražnom zatvoru u Moskvi, a optužen je za pomaganje napadačima na Krokus siti Hol.

Kamere su zabeležile kako se Islomov ponaša u pritvorskoj jedinici.

Podsećanja radi, Islomov je prethodno uložio žalbu sudu nakon hapšenja.

On je otac dvojice uhapšene braće Aminčona i Dilovara Islomova. Dilovar je posedovao automobil Reno, koji je prodao izvršiocima terorističkog napada.

Kako su agencije za sprovođenje zakona javile TASS-u, Islomov i njegova dva sina, kao i još jedna osoba umešana u slučaj, Ališer Kasimov, koji im je izdao stan, bili su svesni namera Mirzojeva, Račabalizoda, Faridunija i Fajzova da izvrše teroristički napad, znali su za pripremu istog i aktivno su doprineli izvršavanju.

Ranije je list Komersant objavio da su braća Islomov prikupila informacije za teroriste i obezbedila im transport.

(Kurir.rs/TASS/Preneo: A.N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track