DRAMA U VAŠINGTONU: Naoružani napadači otvorili vatru u stambenoj oblasti, povređeno dvoje dece, a ima i MRTVIH
Foto: Marmaduke St. John / Alamy / Alamy / Profimedia

UŽAS

DRAMA U VAŠINGTONU: Naoružani napadači otvorili vatru u stambenoj oblasti, povređeno dvoje dece, a ima i MRTVIH

Planeta -

Jedna osoba je poginula, a petoro je povređeno, uključujući dvoje dece, nakon što su naoružani napadači otvorili vatru u stambenoj oblasti Vašingtona u sredu, saopštila je policija.

Potraga se za osumnjičenim vozilom u vezi sa pucnjavom, saopštila je policija.

Incident se dogodio nešto posle 18:00 po istočnoevropskom vremenu u naselju Carver Langston u severoistočnom DC, u bloku 1100 u 21. ulici, saopštila je policija.

Na osnovu preliminarnih informacija, osumnjičeni su izašli iz vozila i "počeli da pucaju u masu" napolju, rekla je novinarima šef metropolitenske policije Pamela Smit.

Jedan čovek ubijen u pucnjavi

Jedan čovek je ubijen u pucnjavi, rekao je Smit. Dvojica muškaraca, jedna žena i devetogodišnji dečak prebačeni su u oblasne bolnice sa povredama koje nisu opasne po život, rekla je ona.

Dvanaestogodišnji dečak je takođe stigao u lokalnu bolnicu sa prostrelnom ranom koja nije opasna po život od pucnjave, rekao je Smit.

Policija je saopštila da traga za svetloplavom Tojotom limuzinom "mogućom zauzetom sa dva strelca unutra" u vezi sa incidentom.

„Ovo je još jedan primer... nasilja koje ne možemo, jednostavno ne možemo da prihvatimo u našim zajednicama“, rekao je Smit, nazvavši ga „besmislenim činom“ nasilja oružjem.

(Kurir.rs/ ABC News/ Preneo: T.A.)

Bonus video:

00:22

Pucnjava u kafani u Skadarliji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja