NEZAPAMĆENI PRIZOR NA ULICAMA GRADA: Slonica pobegla iz cirkusa, pa napravila HAOS! Kamera zabeležila sve (VIDEO)
Foto: Printscreen

hit snimak

NEZAPAMĆENI PRIZOR NA ULICAMA GRADA: Slonica pobegla iz cirkusa, pa napravila HAOS! Kamera zabeležila sve (VIDEO)

Planeta -

Žitelji gradića Bute u Montani bili su svedoci nesvakidašnjeg prizora kada je njihovim mestom proštala slonica koja je pobegla iz cirkusa.

Frka i panika nastupili su kada je slonica bez problema prošetala pored benzinske pumpe, parkinga i lokalne kockarnice dok su začuđeni prolaznici brže-bolje mobilnim telefonima snimale njen podvig.

Naučnici tvrde da slonovi nikad ne zaboravljaju, a čini se da neće ni žitelji ovog grada imajući u vidu da su slonovi egzotične životinje u ovom gradu na severozapadu Sjedinjenih Država.

Slonica, čije je ime Viola uspela je da pobegne iz cirkusa Džordan, koji je na turneji po Montani od početka aprila. Vozači su snimali mobilnim telefonima slonicu za kojom su u panici tržali zaposleni u cirkusu noseći dugačak štap.

Slonica je uspela da se provuče pored automobila na putu i uputila se ka parkingu nedaleko od pumpe pre nego što se domogla naseljenog dela grada gde je konačno uhvaćena. Slonica nije povređena u neočekivanoj šetnji, a nije pričinila nikakvu materijalnu štetu. Lokalni novinar DJ Bauer je na društvenoj mreži Iks, bivšem Tviteru objavio da Viola ima 58 godina i da je poreklom iz Azije. Pobegla je prilikom kupanja kada se uplašila naglog kočenja kamiona.

Na internet stranici cirkusa Džordan navodi se da za danas imaju dva zakazana nastupa u gradu, jedan popodne i drugi uveče.

Organizacija za zaštitu prava životinje PETA navela je da se prema slonici Violi ne postupa humano i da je onda do sada bežala u tri navrata: 2010, 2014. i 2021. godine.

(Kurir.rs/Telegraf/Preneo: A.N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track