IZRAEL SE OGLASIO NAKON NAPADA: Poslali smo JASNU PORUKU Teheranu! POJAVIO SE NOVI SNIMAK NAPADA DRONOVA NA VOJNU BAZU (VIDEO)
Foto: Printscreen

drama

IZRAEL SE OGLASIO NAKON NAPADA: Poslali smo JASNU PORUKU Teheranu! POJAVIO SE NOVI SNIMAK NAPADA DRONOVA NA VOJNU BAZU (VIDEO)

Planeta -

Izraelski zvaničnik je rekao za Vašington post da je napad dronova na iransku vojnu lokaciju rano jutros trebalo da pošalje poruku Teheranu da Tel Aviv može da izvrši udar unutar Irana!

Na meti izraelskih bespilotnih letelica navodno je bila vojna baza u Isfahanu u centralnom delu Irana iz koje je pokrenut masovni napad na Izrael pre nekoliko dana.

Na društvenim mrežama pojavio se novi snimak napada.

Iranski informativni kanal sa sedištem u Londonu objavio je snimak koji navodno prikazuje napad izraelske bespilotne letelice na vojnu bazu u blizini Isfahana. Na snimku se vide eksplozije nakon čega se oglašavaju sirene za vazdušnu opasnost.

Za sada nije moguće proveriti autentičnost snimka.

Iranska vojska je saopštila da je oboreno nekoliko bespilotnih letelica i tvrdi da na vojnoj bazi nije pričinjena šteta.

Bonus video:

12:11

IZRAEL IZVRŠIO TERORISTIČKI ČIN, OVO SE OČEKIVALO Sagovornici Kurir televizije: Otvorena Pandorina kutija, a ispaštaće I SRBIJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track