UZNEMIRUJUĆE: Očuh sakrio kameru među plišane igračke pastorke, godinama je snimao, a na sudu otkrio sve svoje PRLJAVE TAJNE
Foto: f:nalinframe / Alamy / Alamy / Profimedia

JEZIVO

UZNEMIRUJUĆE: Očuh sakrio kameru među plišane igračke pastorke, godinama je snimao, a na sudu otkrio sve svoje PRLJAVE TAJNE

Planeta -

Očuh koji je godinama krijući snimao svoju pastorku dobio je sramotnu kaznu od 22 meseca zatvora, navodi Dejli Mejl.

Kada je napunila 18 godina, on je počeo da stavlja kameru između njenih plišanih igračaka snimajući je nagu.

Ketrin Simpson (21) iz Nortemptona, rekla je da niko nije verovao kada je tokom svog odrastanja izrazila zabrinutost zbog seksualno sugestivnog ponašanja svog 48-godišnjeg očuha Pola Selvuda.

Njena majka joj je rekla da Pol 'nije mislio ništa loše kada je udario po zadnjici' i kada je davao nepristojne komentare.

U septembru 2021, samo nekoliko nedelja pre njenog devetnaestog rođendana, Ketrin je nazvao brat, objašnjavajući da je pronašao njenu sliku u na njihovom porodičnom iPadu.

Uz podršku svojih kolega sa posla, Ketrin je pozvala policiju Nortemptonšira i Pol je uhapšen, kasnije je priznao da je voajer – a policija ju je obavestila da je snimao „radi sopstvenog s*ksualnog zadovoljstva“.

Dve godine kasnije osuđen

Otprilike dve godine kasnije, Pol je osuđen na sudu u Northamptonu 21. septembra 2023. godine, na ukupno 22 meseca zatvora po šest optužbi, uključujući 16 meseci za voajerstvo i desetogodišnju naredbu za sprečavanje seksualnog oštećenja.

Iako Ketrin nije prisustvovala izricanju presude, rekla je da su detalji slučaja koje je kasnije čula od njene porodice bili „odvratni“ – uključujući to da je on „koristio njen donji veš i neke njene s*ksualne igračke“ u njenoj spavaćoj sobi.

Plišani Meda
foto: Shutterstock

Ketrin je rekla da je Pol ušao u njen život kada je imala oko devet godina nakon što su se njeni roditelji razveli, nakon čega su, kako tvrdi, počele da se dešavaju "nasilne epizode" - iako je nikada nije fizički povredio.

Kako su godine prolazile, Ketrin je rekla da je počela da primećuje 'više kontrolisane i s*ksualne nagone' u njegovom ponašanju i tvrdi da bi davao 'neprikladne komentare' o njenom telu i težini.

Drugom prilikom, sa 18 godina, Ketrin tvrdi da je on 'udario po stražnjici' dok je mazila psa na krevetu - ali kada je pokušala da iznese svoju zabrinutost svojoj majci, rekla je da joj je rečeno: "O, on ne misli ništa loše time."

Niko joj nije verovao

Ketrin je rekla da ju je Pol učinio 'duboko nesrećnom', ali s obzirom da su ga voleli njena majka i drugi članovi porodice, koje ne želi da imenuje, niko joj nije verovao.

Tek kada je Ketrin primila poziv od brata dok je radila u lokalnoj apoteci u septembru 2021, ceo njen svet se promenio.

'Izašala sam napolje, odgovorila sam i rekala: 'Je li sve u redu?' A brat je rekao: 'Pronašao sam tvoju fotografiju na iPad-u', objasnila je Ketrin.

„Za mene ovo nije bilo neobično jer smo imali porodični iPad, pa sam rekala: „U čemu je problem?“ A on je rekao: 'Oh, snimljeno je u tvojoj sobi... i izgleda kao da je snimljeno sa vrha tvog garderobera'

Nakon što je Ketrin spustila slušalicu, počela je da se 'trese' i briznula u plač pred svojom koleginicom, koja je obavestila menadžera i zajedno su je ohrabrili da telefonira policiji Nortemptonšira.

Te večeri, Ketrin je rekla da je primila naknadni telefonski poziv iz policije, rekavši da su uhapsili Pola i da su pronašli kameru u njenoj sobi sakrivenu među njenim plišanim igračkama na vrhu njenog garderobera.

Sve priznao

Kada ju je policija ponovo pozvala, rekli su da su intervjuisali Pola i on je priznao da ju je snimio.

„Rekli su, u suštini, da je to bilo za njegovo s*ksualno zadovoljstvo, a on to uopšte nije poricao“, rekla je ona. 'Bio je to mučan osećaj i osetila sam veliku anksioznost i paniku.'

Ketrin je rekla da mu je policija zaplenila elektroniku, a ubrzo nakon toga bacila je sve plišane igračke, koje je sakupljala svake godine po porodičnoj tradiciji, jer "nije mogla da ih gleda".

Policija Nortemptonšira saopštila je da je Pol imao hiljade slika na svom laptopu, uključujući oko 300 slika i video snimaka Ketrin - za koje se pretpostavlja da su snimljene nakon što je napunila 18 godina, a mnogi je prikazuju nagu na krevetu.

(Kurir.rs/ DailyMail/ Preneo: T.A.)

.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track