BRAČNI PAR SA ŠOK SNIMKA IZA BRAVE: Porodica večerala za 380 €, a onda uzela BEBU U NARUČJE i istrčala kad je stigao račun (VIDEO)
Foto: Printscreen

neverica

BRAČNI PAR SA ŠOK SNIMKA IZA BRAVE: Porodica večerala za 380 €, a onda uzela BEBU U NARUČJE i istrčala kad je stigao račun (VIDEO)

Planeta -

Policaja je uhapsila bračni par osumnjičen da je mesecima bežao iz restorana ne plaćajući obroke vredne više od 1.000 evra!

Detektivi ispituju muškarca (41) i ženu (39) nakon što je jedan restoran objavio snimak kako bi porodica koja je pobegla nakon skupog obroka bila identifikovana. Ispostavilo se da je oštećeno najmanje sedam restorana u prečniku od 50 kilometara u Južnom Velsu!

Porodica, koja ima osam članova, naručivala je piće ili dezert nakon obroka, a onda koristila priliku i bežala. Na jednom snimku navodno se vidi kako par uzima dete u ruke dok odlazi iz restorana!

- Dve osobe su uhapšene nakon izveštaja o nekoliko incidenata neplaćanja računa u restoranima i krađe u prodavnicama. Muškarac i žena iz Sandfildsa uhapšeni su zbog prevare i krađe. Trenutno se nalaze u policijskom pritvoru u centralnoj policijskoj stanici Svonsija. Istraga je u toku - saopštila je policija Južnog Velsa.

Veruje se da su osumnjičeni vozili plavi "ford" kombi prilikom bekstva.

Poslednji incident zabeležen je u novootvorenom italijanskom restoranu "Bella Ciao" u Svonsiju gde su napravili račun od skoro od 380 evra. Zaposleni tvrde da je žena, koja je bila deo grupe, pokušala da plati karticom, koja je dva puta odbijena. Zatim je rekla da će njen sin čekati unutra dok ne uzme drugu karticu iz automobila, međutim, nije se vratila, a njen sin je iskoristio priliku i u jednom momentu istrčao.

- Naručivali su najskuplje stvari na meniju poput odreska i slično - rekao je menadžer restorana lokalnim medijima.

Restoran je međutim objavio snimak prevaranata na svom nalogu na društvenim mrežama koji je za kratko vreme imao 12 miliona pregleda. Priča je odmah dobila šokantan preokret jer se javilo nekoliko drugih restorana koji su u prethodnih osam meseci prevareni na isti način.

Napuštanje restorana bez plaćanja je krivično delo i bračnom paru preti zatvorska kazna do dve godine.

(Kurir.rs/Sun/Preneo Z.Ko)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track