UZNEMIRUJUĆE: Kamere zabeležile jezive vapaje žene koju je muž izbo na ulici, ono što joj je rekao ZGROZILO JE SVE (VIDEO)
Foto: Printscreen Tweet

UŽAS

UZNEMIRUJUĆE: Kamere zabeležile jezive vapaje žene koju je muž izbo na ulici, ono što joj je rekao ZGROZILO JE SVE (VIDEO)

Planeta -

Grčku je potreslo svirepo ubistvo E. D. (40), koju je nožem nasred ulice u četvrtak izbo bivši suprug A. D. (50) rodom iz Albanije, a nakon što ga je ostavila nakon višegodišnjeg zlostavljanja.

Sada su mediji objavili snimak sigurnosnih kamera koje su uhvatile njihovu mučnu raspravu na ulici 6. maja, posle koje je E. D. još jednom prijavila zlostavljanje policiji. Nekoliko dana kasnije bila je mrtva.

Beživotno telo E. D. pronađeno je u četvrtak u Meidini, sa nožem u trbuhu, a nesrećna žena je ubijena dok je išla na posao. A. D. se sumnjiči da je supruzi napravio sačekušu na ulici u ranim jutarnjim satima, a potom joj zadao deset uboda nožem.

Brutalnom ubistvo prethodila je mučna svađa i pretnje tačno deset dana ranije, kada je Albanca supruga i poslednji put prijavila policiji za nasilje.

Na snimku se čuje ženski glas koji doziva upomoć

Na snimku koji je objavila Protothema čuje se ženski glas kako doziva upomoć. Kamere su zabeležile kako E. D. plačnim glasom vrišti na svog bivšeg supruga da je ostavi na miru.

"Razvedeni smo, kraj je", čuje se kako govori.

Te noći je A. D. došao kolima ispred njene kuće nešto pre ponoći. Bio je u alkoholisanom stanju, pretio je i vređao je E. D. Kada je uzela telefon da zove policiju, ščepao ju je za vrat. Tada je njihova ćerkica zgrabila slušalicu i pozvala patrolu.

"Ubiću te, bebo", čuje se kako muškarac vrišti, a ubrzo potom na lice mesta je stigla policijska patrola.

E. D. je iste večeri podnela prijavu zbog porodičnog nasilja. Trebalo je 8. maja da da iskaz, ali kako se nije pojavila na ročištu, njen bivši muž je pušten iz pritvora uz mere zabrane prilaska, a novo ročište na sudu bilo je zakazano za 17. maj. Nažalost, E. D. nije dočekala taj dan.

Kobnog 16. maja krenula je rano na posao, a osumnjičeni ju je čekao u zasedi. Kada ju je ugledao, izleteo je i zadao joj više uboda. Njeno telo sa nožem u trbuhu ostavio je na ulici.

Ubrzo stigla policija

Ubrzo je stigla policija, koja je blokirala mesto zločina, a potom je tu dotrčala i devojčica, ćerka žrtve, koja je držala fotografiju majke u ruci i pitala policiju da li je žena koja u krvi leži žena sa fotografije.

"Pružila je policiji fotografiju i rekla da njena mama danas nije stigla na posao i pitala da li ju je njen otac ubio", ispričala je vidno potresena žena.

Meštani pričaju da je par nedavno kupio kuću u ovom gradiću.

"Devojčica je unezvereno pričala u telefon kako je 'tata verovatno presreo mamu na putu ka poslu', mislim da je brata zvala", pričaju meštani.

Komšije pričaju da je A. D. živeo u stanu sa njima do pre nekoliko meseci i da su često čuli da se svađaju.

Jedna komšinica je ispričala da je za uskršnje praznike A. D. hvatao bivšu suprugu za vrat i pretio joj pred njihovo dvoje male dece.

"Svađao se on i sa decom pogotovo sa ćerkom, sve smo čuli", ispričale su komšije.

(Kurir.rs/ Telegraf/ Preneo: T.A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track