"ODVEO SAM JE U ŠUMU I UBIO" Otkriveni UŽASNI detalji! Ujak priznao ubistvo devojčice (11)! Nakon zločina TEŠIO RODITELJE
Foto: Printscreen

već su mu sudili za zlostavljanje maloletnice

"ODVEO SAM JE U ŠUMU I UBIO" Otkriveni UŽASNI detalji! Ujak priznao ubistvo devojčice (11)! Nakon zločina TEŠIO RODITELJE

Planeta -

Devojčica (11) koja je ubijena u Grčkoj, stradala je od ruke ujaka koji je sve vreme glumio da su u dobrim odnosima. Mala Vasiliki je, ne znajući šta joj se sprema, ušla u njegov automobil i ubrzo je pronađena mrtva.

Ujak (37) je prilikom ispitivanja priznao ovaj gnusan zločin, ali nije naveo motiv ubistva.

"Odveo sam je u šumu i ubio", rekao je navodno uz, kako prenose grčki mediji, ciničan prizvuk, nakon čega više nije želeo da odgovara na pitanja.

Otkriveno je da je ujak juče ujutru išao da teši roditelje ubijene devojčice, dok su još verovali da je Vasiliki oteta. Istovremeno, na društvenim mrežama je delio informacije "amber alerta" o njenom nestanku.

Nedugo nakon što su roditelji prijavili nestanak Vasiliki, policija je pregledala bezbednosne kamere, koje su snimile devojčicu kako ulazi u automobil. Ubrzo se ustanovilo da je u pitanju vozilo njenog ujaka. U ovom trenutku nije poznato da li je dete zlostavljano pre ubistva, a telo male Vasiliki pronađeno je na jednoj njivi.

Već ranije bio pred sudom

Inače, muškarac je ranije bio osumnjičen za silovanje devojčice (14).

Predsednica Vrhovnog suda Ioana Klapa brzom reakcijom je pristupila tragičnom slučaju silovanja 14-godišnje maloletnice od strane 37-godišnjeg Roma, koji je ostao na slobodi sa suspendovanom kaznom iako je već osuđen na 9 godina zatvora za silovanje maloletnice, i tako je došlo do ubistva 11-godišnje maloletnice.

Konkretno, bez posebnog obrazloženja pušten je na slobodu iako je već osuđen na 9 godina zatvora za silovanje, ubica 11-godišnjeg deteta, čiji je slučaj izazvao reakciju društva. Pred Mešovitim prisegnutim sudom Zakintosa 2020. godine osuđen je za silovanje 14-godišnje maloletnice.

Sud, kao što sledi iz odluke, koju je brzo zahtevala predsednica Vrhovnog suda Joanna Klapa, bez posebnog obrazloženja, suspendovao je kaznu do izlaska pred Apelacioni sud. To jest, pustivši ga na slobodu sa ograničitelnim uslovima.

(Kurir.rs/Alo/Preneo: A.N.)

Bonus video:

03:48

SVIREPO UBISTVO DEVOJČICE U MAKEDONIJI POTRESLO REGION! Reporter Kurira traži vezu između dva ubistva: OVO DODATNO ZABRINJAVA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track