UBIJENE ŽENA I ĆERKE POZNATOG NOVINARA BBC-ja! Ubica ih vezao, pa gađao SAMOSTRELOM: I dalje je u bekstvu, u toku OGROMNA POTERA
Foto: Youtube/Sky News/Hertfordshire police

naoružan i opasan!

UBIJENE ŽENA I ĆERKE POZNATOG NOVINARA BBC-ja! Ubica ih vezao, pa gađao SAMOSTRELOM: I dalje je u bekstvu, u toku OGROMNA POTERA

Planeta -

Tri žene ubijene su sinoć u britanskom gradu Hertfordširu, a policija je objavila da je za njihovo ubistvo osumnjičen dvadesetšestogodišnji Kajl Kliford, koji se nalazi u bekstvu.

Britanski mediji pišu da je Kliford samostrelom ubio suprugu i dve ćerke poznatog sportskog komentatora Bi-Bi-Sija Džona Hanta.

Hant je sinoć zatekao suprugu Kerol i dve ćerke sa teškim povredama u svom domu u Bušiju, u Hertfordširu.

Sve žrtve su preminule od povreda ubrzo nakon dolaska lekara. Prema policijskim izvorima na koje se poziva Dejli mejl, one su bile vezane pre nego što su ubijene.

Kajl Kliford, za kog se veruje da je bivši partner jedne od žrtava, postao je meta velike potere na ostrvu. Policija upozorava da je najverovatnije naoružan, i upozorava građane da mu ne prilaze, već da zovu čuvare reda.

Kajl Kliford
foto: Hertfordshire police

Jake policijske snage su i dalje na terenu, dok se u dvorištu kuće nalazi forenzički šator.

Komšinica, koja je želela da ostane anonimna, kaže da nije dobro poznavala žrtve, ali da su oni bili prijateljski nastrojeni.

- Viđali smo ih svaki dan, uvek bi se javili. Ovo što se dogodilo je zaista tužno i šokantno - rekla je komšinica.

Ministarka unutrašnjih poslova Velike Britanije Ivet Kuper rekla je da stalno dobija informacije o ovom slučaju, i pozvala je sve koji imaju informacije da se jave policiji.

Lokalni odbornik Lorens Bras, koji živi nedaleko od mesta zločina, rekao da je ovo područje "tipično britansko predgrađe".

Kerol, supruga Džona Hanta
Kerol, supruga Džona Hantafoto: Facebook

- Sinoć oko osam sati gledao sam fudbal na televiziji, i odjednom je helikopter sleteo na travnjak ispred mog stana. Onda sam čuo telefon, stiglo mi je upozorenje da je došlo do incidenta u Bušiju, i da se moramo držati podalje, pošto je očigledno neko u bekstvu - kazao je on.

Dodaje da su svi šokirani, pošto ne mogu da se sete kada se desilo neko ubistvo u njihovom mirnom kraju.

Drugi meštanin je rekao da je video čak 11 policijskih aubomobila, uključujući i jedinice za brzo reagovanje, četiri vozila hitne pomoći i vatrogasce.

- Šta god da se desilo, stvarno je loše i svi su potreseni - rekao je on.

Detektiv Rob Hol iz Jedinice za krvne delikte istakao je da je u pitanju neverovatno težak incident, da je najteže porodici žrtava i zatražio je da se poštuje njihova privatnost.

(Kurir.rs/Daily mail/Preneo: Đ. M.)

Bonus video:

01:49

NIŠTA NAM SAD NE ZNAČI, DETETA VIŠE NEMA! Potresne izjave majke i oca ubijene devojčice (2) nakon izricanja DOŽIVOTNE ROBIJE UBICI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track