Ministar BiH imao odnose s maloletnicom
Foto: KURIR

Seks skandal Sadika Ahmetovića

Ministar BiH imao odnose s maloletnicom

Planeta -
Mersiha M. išta u prvi razred srednje škole kada ju je prvi put zlostavljao ministar policije i dodala da su odnose imali najmanje šest puta

SARAJEVO - Ministar policije Bosne i Hercegovine Sadik Ahmetović imao je seksualne odnose s maloletnom Romkinjom Mersihom M.! To je devojka koju su, u vreme kada se čulo za aferu i kada je Ahmetović javno pred kamerama prozvan za nju, tražili svi novinari u BiH. Njena ispovest, zbog Ahmetovićevih pritisaka i ucena, nikada nije objavljena. Do podataka je došao Dnevni avaz, koji objavljuje pravu istinu o Ahmetovićevoj monstruoznoj strani, zbog koje je do sada ucenjivan te je, stoga, i u svojoj stranci, "SDA i u RS postao marioneta za izvršavanje različitih političkih montaža", piše list.

Mersihina ispovest službeno je zabeležena u Tužilaštvu BiH. Predmet je datiran je na maj 2010, a Mersihinu priču, kako je ranije i objavljeno, početkom te godine zabeležio je i MUP Republike Srpske.Mersiha je navela da je s ministrom "prvi odnos imala" dok je pohađala prvi razred Građevinske škole! Devojčica je tada živela u Bratuncu s tetkom, koja ju je podvodila za novac.

Moaloletnica u iskazu opisuje da je u kontakt s Ahmetovićem došla krajem 2009. godine želeći da uzme 100 konvertibilnih maraka za mesečnu stipendiju koja joj je dodeljena nakon što je na jednom takmičenju izabrana za najlepšu Romkinju. No, Mersiha, slušajući uputstva tetke Mevle, nije po novac otišla ni u Opštinu Srebrenica, koja je davalac stipendije, niti u bilo koju drugu instituciju, već u kafanu! Devojčica je jasno opisala kako ju je zlostavljao ministar policije.

- Sadik Ahmetović me je pozvao na mobilni. Rekao mi je da dođem u Bratunac, on će me dočekati u bašti kafića "Flamingo". Sadik me dočekao za jednim stolom. Kada sam sela pitao me je kako mi je u školi i neke opšte stvari. Posle toga on mi saopštava da je novčanik u kojem je taj novac u njegovom autu, te mi je rekao da krenem s njim do auta da mi to da.

Na to sam pristala jer mi je delovao ozbiljno. Kada smo došli do njegovog auta koje je bilo marke "škoda", bilo je duže auto, zelene boje. Kada smo došli do auta, on mi je rekao da uđem u auto da ne bih čekala napolju i ja sam ušla. On je otvorio svoj novčanik u kojem je bilo baš puno para i dao mi 100 KM. Rekao je: "Baba je rekla da ja njoj završim posao oko zemlje, a da ja zauzvrat dobijam tebe za seksualne odnose"... - navodi se na početku Mersihinog svedočenja o prvom kontaktu s ministrom Ahmetovićem...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track