Pet godina čekali da podignu milionski dobitak

Pet godina čekali da podignu milionski dobitak

Planeta -
Dvojica milionera su nedavno konačno preuzeli dobitak - 11 dana pre isticanja roka. Stariji brat je objasnio da su dugo čekali jer su se plašili da bi ih tako naglo stečeno bogatstvo "pokvarilo"

NJUJORK - Dva brata iz Njujorka, koji su osvojili ogromnu svotu novca na greb-greb kartici kupljenoj 2006, čekali su više od šest godina da bi preuzeli dobitak.

Prema pisanju "Njujork posta", Endi (32) i Najel Aškar (36), poreklom Palestinci, osvojili su pre šest godina pet miliona dolara. Taj novac je mogao da iz korena promeni njihov život, ali su oni upravo zbog toga odlučili da taj trenutak odlože na neko vreme.

Dvojica milionera su nedavno konačno preuzeli dobitak - 11 dana pre isticanja roka. Stariji brat je objasnio da su dugo čekali jer su se plašili da bi ih tako naglo stečeno bogatstvo "pokvarilo".

Mlađi je, pak, najviše strahovao da će devojka koju je tek upoznao ostati sa njim samo zbog novca. Šest godina kasnije, devojka je "položila" ispit, a sada je čeka nagrada od 2,5 miliona dolara koje pripadaju njenom mužu.

Braća Aškar su, inače, greb-greb karticu kupili u prodavnici koju drže njihovi roditelji koji su emigrirali iz Jerusalima u Ameriku pre više od 40 godina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track