UDOVICA TAJKUNA: Noći sa Berluskonijem neću zaboraviti!
Foto: BETA

Priznala

UDOVICA TAJKUNA: Noći sa Berluskonijem neću zaboraviti!

Planeta -
Darina Pavlova, supruga ubijenog tajkuna Ilije Pavlova, za koju se sumnjalo da je u vezi s bivšim italijanskim premijerom, odlučila da kaže istinu o njihovom odnosu

RIM - Otkrila tajnu.Darina Pavlova, udovica bugarskog tajkuna Ilije Pavlova (43), koji je ubijen u Sofiji marta 2003, nakon pada komunizma u Bugarskoj, priznala je da je s bivšim italijanskim premijerom Silviom Berluskonijem (76) bila u strastvenoj vezi i da je s njom, za razliku od njegovih ostalih žena, imao mnogo dublji odnos. Do sada su postojale samo glasine o njihovoj navodnoj aferi, jer je par tvrdio da su oduvek bili samo prijatelji, ali bivši bugarski foto-model Darina pre nekoliko dana je odlučila da u intervjuu za italijanski magazin Ođi obelodani pravu istinu o njihovom odnosu.Pavlova je otkrila da je Berluskonija upoznala pre osam godina u glavnom gradu SAD Vašingtonu i da su vrlo brzo nakon toga započeli ljubavnu vezu. Njihovu prvu zajedničku noć opisala je kao nezaboravnu.- Nikad neću zaboraviti naše prvo veče, bilo je neverovatno - istakla je Darina i dodala da je njih dvoje vezivala istinska ljubav, poverenje i obostrano poštovanje.Par se često pojavljivao na brojnim zabavama i javnim događajima, zbog čega su i postojali tračevi da su zajedno i da Silvio, nakon razvoda od supruge Veronike Lario, konačno ima ozbiljnu vezu, ali oni su to negirali. Pavlova sada tvrdi da je u to vreme bila veoma srećna, iako je mnogo puta u toj vezi bila razočarana zbog ljudi sa kojima se Silvio družio i provodio vreme.Inače, Pavlova ima luksuzni apartman u srcu Rima, u kojem živi nekoliko poslednjih godina, a često se pojavljuje u italijanskim magazinima i novinama jer se druži s brojnim poznatim ličnostima. Iako je govorila da se nikad neće vratiti u Bugarsku nakon ubistva supruga, ipak je u avgustu prošle godine otišla na komemoraciju koja je bila organizovana za njega.

Silvio: Politička presuda!Nakon što je osuđen na godinu dana zatvora zbog utaje poreza, Silvio Berluskoni smatra da je to politička, neverovatna i neprihvatljiva presuda.- Bez ikakve sumnje, presuda je politička, kao što su politički bili svi procesi protiv mene. Bio sam siguran da ću biti oslobođen optužbe koja je potpuno lažna. Presuda je potvrda sudskog nasilja nada mnom - istakao je on.Inače, njegovi advokati najavljuju žalbu na presudu, donesenu prema optužnici kojom se Berluskoni tereti da je kao vlasnik televizijske mreže Medijaset prekršio zakone o porezu prilikom kupovine prava za prikazivanje holivudskih filmova i televizijskih šou-programa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track