MONSTRUOZNO: Majka ubila petoro dece!

Čedomorka

MONSTRUOZNO: Majka ubila petoro dece!

Planeta -
Poljsku potresao stravičan zločin nakon što je policija otkrila da je Beata Z. zadavila svoje tek rođene tri bebe, a sumnja se da je usmrtila još dvoje, za kojima policija traga

VARŠAVA - Monstruozno.Poljsku je potresao stravičan slučaj čedomorstva nakon što je policija otkrila da je Beata Z. (41) iz sela Hipolitov ubila i zakopala u šupi pored štale tri tek rođena deteta, a sumnja se da je usmrtila još dvoje, za čijim telima policija traga.Naime, Beata je svoju tek rođenu ćerku ubila u junu 2012, a sina kojeg je rodila decembra 2010. takođe je zadavila malo nakon porođaja. Sumnja se da je majka monstrum ubila još dvoje tek rođene dece, jer, kako kažu njene komšije, primetili su da je trudna i pre četiri godine, ali decu nikad nisu videli.Policija je tela dvoje dece pronašla u ponedeljak zakopana u šupi pored kuće u kojoj živi Beata, koja je odmah nakon ovog stravičnog otkrića privedena. U četvrtak su istražitelji otkrili ostatke još jednog novorođenčeta na tavanu kuće, a tela još dve bebe i dalje nisu pronađena.- Moguće je da je majka ubila još dvoje ili troje dece. Istražujemo navode komšija i potragu smo proširili na štalu, dvorište i deponiju. Takođe ispitujemo eventualnu umešanost nekog od članova njene porodice - rekli su policijski inspektori.Tokom poslednje trudnoće čedomorka je zatražila pomoć psihijatra, ali lekari, nažalost, nisu shvatili na vreme šta se događa. Kad su kasnije pitali majku gde joj je dete, Beata nije htela da kaže, što je kod lekara izazvalo sumnju. Tada su pozvali policiju, koja je detaljno pretražila kuću u kojoj žena živi i pronašli dokaze.

Policiji sumnjiva i ćerka čedomorkeSa Beatom živi i njena ćerka Ketrin (20), koja je osumnjičena da je pomagala majci u zločinu. Ketrin je policiji na saslušanju rekla da njena majka nikad nije bila trudna, a inspektori još istražuje da li su sva deca zaista bila Beatina ili njene ćerke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track